YouTube
Instagram
Facebook
×

DRUGI KRUG NATJEČAJA za Erasmus+ mobilnost nastavnog i nenastavnog osoblja u ak. god. 2023./24. - programske zemlje (KA131)


Sveučilište u Zagrebu je 22. studenog 2023. godine raspisalo DRUGI KRUG NATJEČAJA za Erasmus+ mobilnost nastavnog i nenastavnog osoblja u ak. god. 2023./24. - programske zemlje (KA131) za aktivnosti:

  • podučavanje (za nastavno osoblje Sveučilišta u Zagrebu i sastavnica te za nenastavno osoblje iz tvrtki izvan RH)
  • kombinirana aktivnost podučavanja i osposobljavanja (za nastavno osoblje Sveučilišta u Zagrebu i sastavnica)
  • osposobljavanje (za nastavno i nenastavno osoblje Sveučilišta u Zagrebu i sastavnica).
  •  

Realizacija mobilnosti moguća je u razdoblju od 1. travnja 2024. godine do 30. rujna 2024. godine.

 

Natječaj je objavljen na službenim sveučilišnim stranicama https://www.unizg.hr/nc/vijest/article/2-krug-natjecaja-za-erasmus-mobilnost-nastavnog-i-nenastavnog-osoblja-u-ak-god-20232024-pr/

 

ODLAZNE MOBILNOSTI

Vezano za prijavnu dokumentaciju, mole se kandidati da potpis dekana na dokumentu pod rednim brojem 1. (Mobility Agreement) te  dokumente pod rednim brojem 3. i 4. (dokaz o zaposlenju i suglasnost dekana za odsustvo kandidata) ishode putem Ureda za međunarodnu i međuinstitucijsku suradnju dostavom ispunjenog i potpisanog Mobility Agreementa internom poštom ili osobno što je prije moguće, a najkasnije do 14. prosinca 2023.

 

DOLAZNE MOBILNOSTI

Vezano za prijavu dolaznih mobilnosti, mole se nastavnici koji namjeravaju ugostiti dolazno nenastavno osoblje iz tvrtki ili znanstvenih ustanova izvan RH da se jave u Ured za međunarodnu i međuinstitucijsku suradnju radi dogovora.

Aktualno

Poslijediplomski doktorski studij šumarstva i drvne tehnologije