×

Sječa, izrada i privlačenje drvne biomase na nastavno pokusnim šumskim objektima Šumarskog fakulteta u 2020. godini

Prethodno savjetovanje sa zainteresiranim gospodarskim subjektima- Sječa, izrada i privlačenje drvne biomase na nastavno pokusnim šumskim objektima Šumarskog fakulteta u 2020. godini


Sveučilište u Zagrebu, Šumarski fakultet priprema, provodi otvoreni postupak javne nabave za provedbu nabave - Sječa, izrada i privlačenje drvne biomase na nastavno pokusnim šumskim objektima Šumarskog fakulteta u 2020. godini , evidencijskog broja nabave E-VV-01/2019.

Temeljem članka 198. Zakona o javnoj nabavi (NN br. 120/2016.) objavljujemo nacrt dokumentacije o nabavi, te pozivamo sve zainteresirane gospodarske subjekte da u roku od 5(pet) dana od dana objave ove obavijesti o prethodnom savjetovanju na web stranici Sveučilišta u Zagrebu Šumarskog fakulteta dostave eventualne primjedbe i prijedloge na adresu elektroničke pošte:irimac@sumfak.hr

Aktualno

17.03.2020

Tijekom sljedeće tri godine studenti Šumarskog fakulteta sudjelovat će u projektu stručne prakse

U ponedjeljak, 9. ožujka 2020. godine u Ministarstvu znanosti i obrazovanja održana je svečanost uručivanja ugovora o dodjeli bespovratnih gotovo 100 milijuna kuna za unaprjeđenje kvalitete stručne prakse hrvatskih studenata.

13.03.2020

Kreativna radionica „Korak po korak do dobrog dizajna proizvoda“ na sajmu VIROEXPO u Virovitici

Zbog epidemiološke situacije u zemlji i otkazivanja sajma Viroexpo odgađamo kreativnu radionicu koja se trebala održati za vrijeme sajma. O novom terminu radionice obavijestiti ćemo vas naknadno.

Hvala na razumijevanju.

 

Poslijediplomski doktorski studij šumarstva i drvne tehnologije