YouTube
Instagram
Facebook
×

Pismo rektora Sveučilišta u Zagrebu prof. dr. sc. Damira Borasa povodom Dana Sveučilišta u Zagrebu


 

Poštovani studentice i studenti,

Poštovani zaposlenice i zaposlenici,

 

Dostavljamo Pismo rektora Sveučilišta u Zagrebu prof. dr. sc. Damira Borasa upućeno povodom Dana Sveučilišta u Zagrebu 3. studenoga 2020. studentima i zaposlenicima Sveučilišta u Zagrebu i čestitamo svima Dan Sveučilišta u Zagrebu, naš Dies Academicus!

Upućujemo iskrene čestitke ovogodišnjim stjecateljima počasnoga zvanja professor emeritus, dobitnicima počasne medalje, dobitnicima nagrada i posebnih priznanja, te spomen-medalja profesorima Sveučilišta u Zagrebu umirovljenima u akademskoj godini 2019./2020., a posebne čestitke upućujemo dvojici dobitnika, s našeg fakulteta, počasnog zvanja professor emeritus  u znanstvenom području biotehničkih znanosti : prof. dr.sc. Ivici Grpcu i prof.dr.sc. Josi Vukeliću.

Detalji o nagrađenima mogu se pronaći na poveznici:

http://www.unizg.hr/nc/vijest/article/dan-sveucilista-u-zagrebu-obiljezava-se-virtualnom-izlozbom-sveuciliste-jucer-danas-su/

Pozivamo vas da pogledate i virtualnu izložbuSveučilište – jučer, danas, sutra putem poveznice: http://virtualna.nsk.hr/unizg/

Virtualna izložba Sveučilište – jučer, danas, sutra izrađena je kao rezultat  projekta Virtualna izložba 350. godina Sveučilišta u Zagrebu  koji je proveden u suradnji s Nacionalnom i sveučilišnom knjižnicom u Zagrebu.

Aktualno

Poslijediplomski doktorski studij šumarstva i drvne tehnologije