YouTube
Instagram
Facebook
×

Summer School “From Plant to Plank”

 

Czech University of Life sciences Prague, Faculty of Forestry and Wood Sciences, lipanj 2021.

 

 


Czech University of Life sciences Prague, Faculty of Forestry and Wood Sciences poziva studente na ljetnu školu pod naslovom “From Plant to Plank” koja će se održati u Pragu tijekom lipnja 2021. godine. Ljetna škola sastoji se od dva događanja - Forest Week i Wood Week, od kojih svaki nudi širok spektar aktivnosti poput radionica, vježbi, terenske nastave i izleta. Svaki student može sudjelovati na samo jednom tjednu u skladu s područjem studija, ali svakako se potiče sudjelovanje u oba događaja. Više informacija o programu. Program odražava pedagoške i istraživačke aktivnosti fakulteta domaćina s naglaskom na srednjoeuropsku regiju. Ako se  održavanje ljetne škole uživo pokaže nemogućim zbog pandemije, administrativna naknada biti će vraćena.

Aktualno

20.09.2023

Stoljeće visokoškolske terenske nastave studija šumarstva na otoku Rabu

U petak, 15. rujna, u kongresnoj dvorani hotela Imperial Valamar Collection u Rabu s početkom u 11 sati održan je skup kojim se obilježilo 100 godina održavanja visokoškolske terenske nastave studija šumarstva na otoku Rabu.

04.09.2023

Studentski projekt - MODIV-PPMED-2023

Monitoring urbanih populacija divljači u Parku prirode Medvednica s posebnim naglaskom na parnoprstaše, svinju divlju (Sus scrofa L.) i srnu običnu (Capreolus capreolus L.)

Poslijediplomski doktorski studij šumarstva i drvne tehnologije