YouTube
Instagram
Facebook
×

"STEM pristup za gradove budućnosti" - besplatna ljetna škola u Šibeniku (18. - 22. srpnja)


Poštovane studentice, poštovani studenti,

potičemo vas da iskoristite priliku i prijavite se na besplatnu ljetnu školu “STEM pristup za gradove budućnosti” koja će se od 18. do 22. srpnja 2022. održati u novootvorenom kampusu na šibenskoj Tvrđavi sv. Ivana.

U interdisciplinarnom okruženju pod vodstvom profesora mentora, polaznici ljetne škole imat će priliku baviti se temama prometnog i prostornog planiranja te izraditi prijedlog idejnog rješenja razvoja odabranih područja u Šibeniku. Ljetnu školu organizira ODRAZ u suradnji s partnerima u sklopu projekta “Urban STEM – za gradove i zajednice budućnosti”. Rok za prijavu: 5. srpnja 2022.

 

Cilj ljetne škole je pružiti mladima (studentima) mogućnost izvaninstitucionalne edukacije i sudjelovanje u interdisciplinarnim radionicama pod vodstvom mentora, u svrhu stjecanja znanja u planiranju prostora u urbanim sredinama, vodeći ih kroz proces planiranja, odlučivanja te legislativnih i planskih ograničenja.

 

Ljetna škola je namijenjena studentima i budućim studentima studijskih programa u STEM područjima (geografija, prostorno planiranje, urbanizam i arhitektura, promet, građevina, strojarstvo i dr.), a mi je posebice preporučamo našim studentima urbanog šumarstva. Na ljetnoj školi mogu sudjelovati mladi u dobi od 18 do 29 godina.

 

Više o samome programu ljetne škole i načinu prijave možete pročitati ovdje.

Aktualno

20.09.2023

Stoljeće visokoškolske terenske nastave studija šumarstva na otoku Rabu

U petak, 15. rujna, u kongresnoj dvorani hotela Imperial Valamar Collection u Rabu s početkom u 11 sati održan je skup kojim se obilježilo 100 godina održavanja visokoškolske terenske nastave studija šumarstva na otoku Rabu.

04.09.2023

Studentski projekt - MODIV-PPMED-2023

Monitoring urbanih populacija divljači u Parku prirode Medvednica s posebnim naglaskom na parnoprstaše, svinju divlju (Sus scrofa L.) i srnu običnu (Capreolus capreolus L.)

Poslijediplomski doktorski studij šumarstva i drvne tehnologije