YouTube
Instagram
Facebook
×

"STEM pristup za gradove budućnosti" - besplatna ljetna škola u Šibeniku (18. - 22. srpnja)


Poštovane studentice, poštovani studenti,

potičemo vas da iskoristite priliku i prijavite se na besplatnu ljetnu školu “STEM pristup za gradove budućnosti” koja će se od 18. do 22. srpnja 2022. održati u novootvorenom kampusu na šibenskoj Tvrđavi sv. Ivana.

U interdisciplinarnom okruženju pod vodstvom profesora mentora, polaznici ljetne škole imat će priliku baviti se temama prometnog i prostornog planiranja te izraditi prijedlog idejnog rješenja razvoja odabranih područja u Šibeniku. Ljetnu školu organizira ODRAZ u suradnji s partnerima u sklopu projekta “Urban STEM – za gradove i zajednice budućnosti”. Rok za prijavu: 5. srpnja 2022.

 

Cilj ljetne škole je pružiti mladima (studentima) mogućnost izvaninstitucionalne edukacije i sudjelovanje u interdisciplinarnim radionicama pod vodstvom mentora, u svrhu stjecanja znanja u planiranju prostora u urbanim sredinama, vodeći ih kroz proces planiranja, odlučivanja te legislativnih i planskih ograničenja.

 

Ljetna škola je namijenjena studentima i budućim studentima studijskih programa u STEM područjima (geografija, prostorno planiranje, urbanizam i arhitektura, promet, građevina, strojarstvo i dr.), a mi je posebice preporučamo našim studentima urbanog šumarstva. Na ljetnoj školi mogu sudjelovati mladi u dobi od 18 do 29 godina.

 

Više o samome programu ljetne škole i načinu prijave možete pročitati ovdje.

Aktualno

06.06.2024

FŠDT suorganizator i domaćin 1. seminara šumske pedagogije u Hrvatskoj

Na Fakultetu šumarstva i drvne tehnologije Sveučilišta u Zagrebu održan je 29. svibnja 1. seminar šumske pedagogije u organizaciji Centra za šumsku pedagogiju Silva.Rei iz Zagreba i pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede Republike Hrvatske. Domaćin i suorganizator seminara bio je FŠDT, dok su partneri bili Hrvatska komora inženjera šumarstva i drvne tehnologije i Javna ustanova Park prirode Medvednica.

17.05.2024

Erasmus+ stručna praksa 2024./25.

1. KRUG Natječaja za mobilnost studenata - Erasmus+ stručna praksa, akademska godina 2024./25.

15.05.2024

GREEN2024

 1st Announcement for conference GREEN2024

Poslijediplomski doktorski studij šumarstva i drvne tehnologije