YouTube
Instagram
Facebook
×

Erasmus+ dan na FŠDT-u


Ured za međunarodnu i međuinstitucijsku suradnju Fakulteta šumarstva i drvne tehnologije u suradnji s Erasmus Student Network Zagreb organizira informativno predavanje o mogućnostima studentskih razmjena u sklopu Erasmus+ programa, u četvrtak 16. prosinca od 13 sati, u učionici 161, Žuta zgrada FŠDT-a.

Većina studenata barem je čula za mogućnosti studijskog boravka i stručne prakse u sklopu Erasmus+ programa. Našim studentima ćemo uz pomoć volontera Erasmus Student Network Zagreb te studenata FŠDT-a koji su iskusili razmjenu, pobliže objasniti što je Erasmus+, kako se prijaviti i zašto se sudjelovanje u ovom programu isplati svakome.

Veselimo se Vašem dolasku i otkrivanju uzbudljivih mogućnosti studentskih razmjena!

Aktualno

25.09.2023

ZAGREB DESIGN WEEK 2023

Studenti i nastavnici s drvnotehnološkog odsjeka Fakulteta šumarstva i drvne tehnologije Sveučilišta u Zagrebu i ove godine sudjeluju na ZGDW - izložbi fakulteta i škola.

25.09.2023

Natječaj za zapošljavanje (25.09.2023)

za prijem izvršitelja (m/ž) u radni odnos viši tehničar :

20.09.2023

Stoljeće visokoškolske terenske nastave studija šumarstva na otoku Rabu

U petak, 15. rujna, u kongresnoj dvorani hotela Imperial Valamar Collection u Rabu s početkom u 11 sati održan je skup kojim se obilježilo 100 godina održavanja visokoškolske terenske nastave studija šumarstva na otoku Rabu.

Poslijediplomski doktorski studij šumarstva i drvne tehnologije