YouTube
Instagram
Facebook
×

Erasmus+ studenti studijski boravak (SMS) za programske zemlje (EU-KA103) za zimski semestar akademske godine 2021./22

Poštovani studenti,

 

obavještavamo da je 9. ožujka objavljen Natječaj Erasmus+ studenti studijski boravak (SMS) za programske zemlje (EU-KA103) za zimski semestar akademske godine 2021./22

Tekst Natječaja i privici Natječaju nalaze se na: http://www.unizg.hr/suradnja/medunarodna-razmjena/razmjena-studenata/natjecaji/.

 

Za sve informacije o Natječaju obratite se u Ured za međunarodnu i međuinstitucijsku suradnju na kkorov@sumfak.unizg.hr ili broj telefona 0992633048.

 

 

 

 

Aktualno

23.04.2021

Osmisli svoj idealan radni kutak

Pozivamo svu djecu osnovnih škola i srednjoškolce da se prijave na naš likovni natječaj „Osmisli svoj idealan radni kutak“!

14.04.2021

Zoom Webinar "Meet Unipd"

Webinar namjenjen studentima koji su zainteresirani za Erasmus+ studentsku razmjenu na University of Padua, Italija

26.03.2021

Imamo najljepše i najzdravije šume u Europi. Brinemo li se dovoljno o njima?

Fakultet šumarstva i drvne tehnologije u časopisu Universitas

21.03.2021

Na Fakultetu šumarstva i drvne tehnologije održan online stručni skup „Privatne šume u Republici Hrvatskoj – osnovni problemi i buduće gospodarenje s ciljem prilagodbe klimatskim promjenama“.

Povodom Međunarodnog dana šuma, 21. ožujka, Fakultet šumarstva i drvne tehnologije Sveučilišta u Zagrebu, Hrvatski savez udruga privatnih šumovlasnika i Akademija šumarskih znanosti organizirali su online stručni skup „Privatne šume u Republici Hrvatskoj – osnovni problemi i buduće gospodarenje s ciljem prilagodbe klimatskim promjenama“.

Poslijediplomski doktorski studij šumarstva i drvne tehnologije