YouTube
Instagram
Facebook
×

Nagradni kviz: „Vidiš li šumu od stabla? – testiraj svoje znanje iz šumarske i drvno-tehnološke struke“


U sklopu 26. Smotre Sveučilišta u Zagrebu koja se odvija u virtualnome izdanju od 25. do 27. studenog, Fakultet šumarstva i drvne tehnologije osmislio je nagradni kviz „Vidiš li šumu od stabla? – testiraj svoje znanje iz šumarske i drvno-tehnološke struke“.

Kviz će biti aktivan od 26. studenog 2021. godine od 11 sati do 27. studenog 2021. godine, do 13 sati na Facebook stranici Fakultet šumarstva i drvne tehnologije. Pred sudionike se stavljaju sljedeći zadaci:

  • sudjelovanje u nagradnom kvizu znanja „Vidiš li šumu od stabla? – testiraj svoje znanje iz šumarske i drvno-tehnološke struke“ uz najbolji rezultat (točnost odgovora na pitanje i brzina odgovaranja).

Proglašenje dobitnika nagrade je 29. studenog 2021. godine u 12 sati, na Facebooku FŠDT-a. 

U Kvizu se bira 1 dobitnik koji će dobiti vrijedan poklon paket – knjige vezane uz šumarsku i drvno-tehnološku struku.

Dobitnici mogu biti isključivo sudionici nagradnog kviza znanja koji su ostavili svoje kontakt podatke. U nagradnome kvizu ne mogu sudjelovati redoviti studenti svih studija Fakulteta šumarstva i drvne tehnologije na preddiplomskoj, diplomskoj i poslijediplomskoj razini.

U povezanim dokumentima nalaze se pravila nagradnoga kviza, a ovim putem potičemo maturante i sudionike Smotre Sveučilišta u Zagrebu da se priključe nagradnome kvizu!

Aktualno

25.09.2023

ZAGREB DESIGN WEEK 2023

Studenti i nastavnici s drvnotehnološkog odsjeka Fakulteta šumarstva i drvne tehnologije Sveučilišta u Zagrebu i ove godine sudjeluju na ZGDW - izložbi fakulteta i škola.

25.09.2023

Natječaj za zapošljavanje (25.09.2023)

za prijem izvršitelja (m/ž) u radni odnos viši tehničar :

20.09.2023

Stoljeće visokoškolske terenske nastave studija šumarstva na otoku Rabu

U petak, 15. rujna, u kongresnoj dvorani hotela Imperial Valamar Collection u Rabu s početkom u 11 sati održan je skup kojim se obilježilo 100 godina održavanja visokoškolske terenske nastave studija šumarstva na otoku Rabu.

Poslijediplomski doktorski studij šumarstva i drvne tehnologije