YouTube
Instagram
Facebook
×

Otvorene nominacije za izbor kandidata natjecanja Hrvatsko stablo 2022. godine


Javna ustanova za upravljanje zaštićenim dijelovima prirode Dubrovačko-neretvanske županije, nacionalni koordinator natjecanja, kao i prijašnjih godina započinje s održavanjem natjecanja Hrvatsko stablo 2022. godine u suradnji s Fakultetom šumarstva i drvne tehnologije Sveučilišta u Zagrebu, Hrvatskim šumama d.o.o. te Hrvatskim agrometeorološkim društvom.

 

U razdoblju od 1. svibnja do 31. srpnja 2022. otvorene su nominacije za izbor kandidata natjecanja Hrvatsko stablo 2022. godine.

Ove godine u fokusu su stabla s najzanimljivijom pričom!

Nominacije se dostavljaju putem elektroničke pošte na mail adresu kmilanovic@zastita-prirode-dnz.hr, a svi detalji i dodatne informacije o uvjetima natjecanja, tijeku i načinu održavanja natjecanja dostupne su putem poveznice: https://www.zastita-prirode-dnz.hr/stablo-godine/natjecanje/.

 

Ovim putem pozivamo sve zainteresirane pravne i fizičke osobe iz Republike Hrvatske da nominiraju svoga predstavnika na natjecanje Hrvatsko stablo 2022. godine te time postanu dio promocije bogatstva hrvatske prirodne baštine, koja iz godine u godinu povezuje ljude i stabla na nacionalnoj ali i međunarodnoj razini.

Aktualno

06.06.2024

FŠDT suorganizator i domaćin 1. seminara šumske pedagogije u Hrvatskoj

Na Fakultetu šumarstva i drvne tehnologije Sveučilišta u Zagrebu održan je 29. svibnja 1. seminar šumske pedagogije u organizaciji Centra za šumsku pedagogiju Silva.Rei iz Zagreba i pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede Republike Hrvatske. Domaćin i suorganizator seminara bio je FŠDT, dok su partneri bili Hrvatska komora inženjera šumarstva i drvne tehnologije i Javna ustanova Park prirode Medvednica.

17.05.2024

Erasmus+ stručna praksa 2024./25.

1. KRUG Natječaja za mobilnost studenata - Erasmus+ stručna praksa, akademska godina 2024./25.

15.05.2024

GREEN2024

 1st Announcement for conference GREEN2024

Poslijediplomski doktorski studij šumarstva i drvne tehnologije