YouTube
Instagram
Facebook
×

Otvorene nominacije za izbor kandidata natjecanja Hrvatsko stablo 2022. godine


Javna ustanova za upravljanje zaštićenim dijelovima prirode Dubrovačko-neretvanske županije, nacionalni koordinator natjecanja, kao i prijašnjih godina započinje s održavanjem natjecanja Hrvatsko stablo 2022. godine u suradnji s Fakultetom šumarstva i drvne tehnologije Sveučilišta u Zagrebu, Hrvatskim šumama d.o.o. te Hrvatskim agrometeorološkim društvom.

 

U razdoblju od 1. svibnja do 31. srpnja 2022. otvorene su nominacije za izbor kandidata natjecanja Hrvatsko stablo 2022. godine.

Ove godine u fokusu su stabla s najzanimljivijom pričom!

Nominacije se dostavljaju putem elektroničke pošte na mail adresu kmilanovic@zastita-prirode-dnz.hr, a svi detalji i dodatne informacije o uvjetima natjecanja, tijeku i načinu održavanja natjecanja dostupne su putem poveznice: https://www.zastita-prirode-dnz.hr/stablo-godine/natjecanje/.

 

Ovim putem pozivamo sve zainteresirane pravne i fizičke osobe iz Republike Hrvatske da nominiraju svoga predstavnika na natjecanje Hrvatsko stablo 2022. godine te time postanu dio promocije bogatstva hrvatske prirodne baštine, koja iz godine u godinu povezuje ljude i stabla na nacionalnoj ali i međunarodnoj razini.

Aktualno

25.01.2023

Mobilnost na putu do doktorata

Predstavljanje programa mobilnosti za studente poslijediplomskog doktorskog studija Šumarstva i drvne tehnologije

12.01.2023

ERASMUS+ info dan na FŠDT-u

19. siječnja 2023. (četvrtak) u 14:15 h

Učionica 226 IV. paviljon (stara zgrada)

11.01.2023

On-line studentska anketa za zimski semestar akad. god. 2022./2023.

Anonimna studentska anketa - vrednovanje rada nastavnika na našem Fakultetu

18.10.2022

Prijavite se: UNIC-ova škola izrazite raznolikosti – Dostupnost u visokom obrazovanju (Superdiversity School - Accessibility in higher education)

UNIC poziva studente, nastavnike i ostalo sveučilišno osoblje da sudjeluje u Školi izrazite raznolikosti (the UNIC Superdiversity School event). Na trodnevnoj školi raspravljat će se pitanja vezana za dostupnost i prepreke u sustavu visokog obrazovanja.

Poslijediplomski doktorski studij šumarstva i drvne tehnologije