YouTube
Instagram
Facebook
×

Upoznavanje rasadnika, otkrivanje uzbudljivih novih tehnologija i materijala za proizvodnju budućnosti – sve to i još više na Danima otvorenih vrata Fakulteta šumarstva i drvne tehnologije!


Jesi li dovoljno jak da bi bio šumar? Koliko je stablo visoko i kako izraditi vlastiti herbarij? Zanima te kako izgleda proces dizajniranja proizvoda od drva? Znaš li što su to potkornjaci? Zaviri u svijet dizajna,  otkrij što drvo čini drvom. Postani Horatio Caine za drvo na jedan dan i otkrij tajne povijesnog drva u epizodi CSI Wood.

 

Pridruži nam se na Danima otvorenih vrata Fakulteta šumarstva i drvne tehnologije koji će se, nakon dvije godine stanke, održati 13. i 14. svibnja u prostorijama Fakulteta.

 

Kroz brojne radionice predstavit ćemo šumarsku i drvnotehnološku struku te znanstveno i stručno djelovanje FŠDT-a. Imat ćeš mogućnost obilaska prostorija, predavaonica i laboratorija gdje će ti nastavnici, suradnici i studenti rado i spremno odgovarati na pitanja.

 

Što možeš očekivati od Dana otvorenih vrata Fakulteta šumarstva i drvne tehnologije?

  • 25+ radionica
  • 50+ predavača
  • slobodan pristup laboratorijima FŠDT-a
  • paralelni program u prostorijama Fakulteta
  • prilike za upoznavanje predavača, budućih kolega, ljudi koji slično razmišljaju
  • radionice, kvizove, predavanja, dodatne sadržaje i programe
  • inspirativno okruženje

Za više informacija, prati našu web stranicu i društvene mreže Fakulteta šumarstva i drvne tehnologije.

 

Dođi i otkrij zašto je našim studentima Fakultet šumarstva i drvne tehnologije bio prirodni odabir. Vidimo se na Danima otvorenih vrata, 13. i 14. svibnja!

Aktualno

06.02.2024

Bilateralna međusveučilišna razmjena

Sveučilište u Zagrebu objavlilo je natječaj za studentske razmjene u ak. god. 2024./2025. u okviru bilateralne međusveučilišne razmjene.

 

05.02.2024

Započinje natjecanje Europsko stablo 2024. godine

Podržite hrvatskog predstavnika stablo Murve na Skradinskom buku.

24.01.2024

POZIV za studente - program za Noć muzeja 2024. Sveučilište u Zagrebu, SEECEL

Sveučilište u Zagrebu tradicionalno sudjeluje u manifestaciji Noć muzeja predstavljanjem svoje bogate povijesne, kulturne i akademske baštine.

22.01.2024

Natječaj za sudjelovanje u Erasmus+ kombiniranom intenzivnom programu (BIP) u Češkoj

Otvoren je natječaj za prijavu studenata i nastavnika na Erasmus+ kombinirani (blended) intenzivni program (BIP) pod nazivom “Forestry and Forest Bioeconomy in Central Europe” kojeg organizira Czech University of Life Sciences Prague iz Češke Republike. Program će se održati kombinirano tijekom ožujka i travnja 2024. godine. Završni tjedan održat će se od 22. do 26. travnja 2024. godine u Pragu. Rok za prijavu je ponedjeljak, 29. siječnja 2024. do 12 sati.

Poslijediplomski doktorski studij šumarstva i drvne tehnologije