×

STRUČNI SKUP: Politike i zakonodavstvo Europske unije i Republike Hrvatske u potrajnom gospodarenju šumama‒ izazovi i posljedice

Zbog aktualne epidemiološke situacije privremeno se odgađa stručni skup „Politike i zakonodavstvo Europske unije i Republike Hrvatske u potrajnom gospodarenju šumama – izazovi i posljedice“ koji se 20. ožujka 2020. godine trebao održati na Šumarskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu.

Organizatori stručnog skupa, Šumarski fakultet Sveučilišta u Zagrebu i Hrvatski savez udruga privatnih šumovlasnika, obavijestit će Vas o novom terminu održavanja skupa čim se za to steknu uvjeti.

U povodu Međunarodnog dana šuma pozivamo Vas na stručni skup “ Politike i zakonodavstvo

Europske unije i Republike Hrvatske u potrajnom gospodarenju šumama‒ izazovi i posljedice” koji će se održati u petak 20. ožujka 2020. od 10:00. do 14:00 sati na Šumarskom fakultetu (Veliki amfiteatar), Svetošimunska cesta 23 u Zagrebu. U sklopu skupa gostovat će renomirani stručnjaci iz sektora šumarstva, zaštite prirode i okoliša, drvno-prerađivačkog sektora te ministarstava nadležnih za provođenje propisa i kreiranje javnih politika. Svoja iskustva u praktičnoj implementaciji zakonodavsta predstavit će nam gosti iz Austrije i Slovenije.

Cilj skupa je potaknuti promišljanja ali i prilagodbu zakonodavnih okvira kako bi se smanjio pritisak na sektor šumarstva.

 Organizator je Šumarski fakultet Sveučilišta u Zagrebu i Hrvatski savez udruga privatnih šumovlasnika.

Aktualno

20.05.2020

Stručna praksa Erasmus+

Objavljen 1. krug Natječaja za mobilnost studenata u svrhu stručne prakse Erasmus+ (KA103) za akademsku godinu 2020./21.

15.05.2020

On-line studentska anketa za ljetni semestar akad. god. 2019./2020.

Anonimna studentska anketa - vrednovanje rada nastavnika na našem Fakultetu

17.03.2020

Tijekom sljedeće tri godine studenti Šumarskog fakulteta sudjelovat će u projektu stručne prakse

U ponedjeljak, 9. ožujka 2020. godine u Ministarstvu znanosti i obrazovanja održana je svečanost uručivanja ugovora o dodjeli bespovratnih gotovo 100 milijuna kuna za unaprjeđenje kvalitete stručne prakse hrvatskih studenata.

04.03.2020

Osmisli svoj idealan radni kutak

Pozivamo svu djecu osnovnih škola i srednjoškolce da se prijave na naš likovni natječaj „Osmisli svoj idealan radni kutak“!

04.03.2020

Tri zaposlenice nenastavnog osoblja krenule na tečaj

Tri osobe zaposlene u studentskoj referadi Šumarskog fakulteta 4. veljače 2020. započele su s pohađanjem poluidnidivudalnog tečaja engleskog jezika u trajanju od jednog semestra. 

Poslijediplomski doktorski studij šumarstva i drvne tehnologije