YouTube
Instagram
Facebook
×

STRUČNI SKUP: Politike i zakonodavstvo Europske unije i Republike Hrvatske u potrajnom gospodarenju šumama‒ izazovi i posljedice

Zbog aktualne epidemiološke situacije privremeno se odgađa stručni skup „Politike i zakonodavstvo Europske unije i Republike Hrvatske u potrajnom gospodarenju šumama – izazovi i posljedice“ koji se 20. ožujka 2020. godine trebao održati na Fakultetu šumarstva i drvne tehnologije Sveučilišta u Zagrebu.

Organizatori stručnog skupa, Fakultet šumarstva i drvne tehnologije Sveučilišta u Zagrebu i Hrvatski savez udruga privatnih šumovlasnika, obavijestit će Vas o novom terminu održavanja skupa čim se za to steknu uvjeti.

U povodu Međunarodnog dana šuma pozivamo Vas na stručni skup “ Politike i zakonodavstvo

Europske unije i Republike Hrvatske u potrajnom gospodarenju šumama‒ izazovi i posljedice” koji će se održati u petak 20. ožujka 2020. od 10:00. do 14:00 sati na Fakultetu šumarstva i drvne tehnologije (Veliki amfiteatar), Svetošimunska cesta 23 u Zagrebu. U sklopu skupa gostovat će renomirani stručnjaci iz sektora šumarstva, zaštite prirode i okoliša, drvno-prerađivačkog sektora te ministarstava nadležnih za provođenje propisa i kreiranje javnih politika. Svoja iskustva u praktičnoj implementaciji zakonodavsta predstavit će nam gosti iz Austrije i Slovenije.

Cilj skupa je potaknuti promišljanja ali i prilagodbu zakonodavnih okvira kako bi se smanjio pritisak na sektor šumarstva.

 Organizator je Fakultet šumarstva i drvne tehnologije Sveučilišta u Zagrebu i Hrvatski savez udruga privatnih šumovlasnika.

Aktualno

14.04.2021

Zoom Webinar "Meet Unipd"

Webinar namjenjen studentima koji su zainteresirani za Erasmus+ studentsku razmjenu na University of Padua, Italija

26.03.2021

Imamo najljepše i najzdravije šume u Europi. Brinemo li se dovoljno o njima?

Fakultet šumarstva i drvne tehnologije u časopisu Universitas

21.03.2021

Na Fakultetu šumarstva i drvne tehnologije održan online stručni skup „Privatne šume u Republici Hrvatskoj – osnovni problemi i buduće gospodarenje s ciljem prilagodbe klimatskim promjenama“.

Povodom Međunarodnog dana šuma, 21. ožujka, Fakultet šumarstva i drvne tehnologije Sveučilišta u Zagrebu, Hrvatski savez udruga privatnih šumovlasnika i Akademija šumarskih znanosti organizirali su online stručni skup „Privatne šume u Republici Hrvatskoj – osnovni problemi i buduće gospodarenje s ciljem prilagodbe klimatskim promjenama“.

Poslijediplomski doktorski studij šumarstva i drvne tehnologije