YouTube
Instagram
Facebook
×

STRUČNI SKUP: Politike i zakonodavstvo Europske unije i Republike Hrvatske u potrajnom gospodarenju šumama‒ izazovi i posljedice

Zbog aktualne epidemiološke situacije privremeno se odgađa stručni skup „Politike i zakonodavstvo Europske unije i Republike Hrvatske u potrajnom gospodarenju šumama – izazovi i posljedice“ koji se 20. ožujka 2020. godine trebao održati na Fakultetu šumarstva i drvne tehnologije Sveučilišta u Zagrebu.

Organizatori stručnog skupa, Fakultet šumarstva i drvne tehnologije Sveučilišta u Zagrebu i Hrvatski savez udruga privatnih šumovlasnika, obavijestit će Vas o novom terminu održavanja skupa čim se za to steknu uvjeti.


U povodu Međunarodnog dana šuma pozivamo Vas na stručni skup “ Politike i zakonodavstvo

Europske unije i Republike Hrvatske u potrajnom gospodarenju šumama‒ izazovi i posljedice” koji će se održati u petak 20. ožujka 2020. od 10:00. do 14:00 sati na Fakultetu šumarstva i drvne tehnologije (Veliki amfiteatar), Svetošimunska cesta 23 u Zagrebu. U sklopu skupa gostovat će renomirani stručnjaci iz sektora šumarstva, zaštite prirode i okoliša, drvno-prerađivačkog sektora te ministarstava nadležnih za provođenje propisa i kreiranje javnih politika. Svoja iskustva u praktičnoj implementaciji zakonodavsta predstavit će nam gosti iz Austrije i Slovenije.

Cilj skupa je potaknuti promišljanja ali i prilagodbu zakonodavnih okvira kako bi se smanjio pritisak na sektor šumarstva.

 Organizator je Fakultet šumarstva i drvne tehnologije Sveučilišta u Zagrebu i Hrvatski savez udruga privatnih šumovlasnika.

Aktualno

06.06.2024

FŠDT suorganizator i domaćin 1. seminara šumske pedagogije u Hrvatskoj

Na Fakultetu šumarstva i drvne tehnologije Sveučilišta u Zagrebu održan je 29. svibnja 1. seminar šumske pedagogije u organizaciji Centra za šumsku pedagogiju Silva.Rei iz Zagreba i pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede Republike Hrvatske. Domaćin i suorganizator seminara bio je FŠDT, dok su partneri bili Hrvatska komora inženjera šumarstva i drvne tehnologije i Javna ustanova Park prirode Medvednica.

17.05.2024

Erasmus+ stručna praksa 2024./25.

1. KRUG Natječaja za mobilnost studenata - Erasmus+ stručna praksa, akademska godina 2024./25.

15.05.2024

GREEN2024

 1st Announcement for conference GREEN2024

14.05.2024

On-line studentska anketa za ljetni semestar akad. god. 2023./2024.

Anonimna studentska anketa - vrednovanje rada nastavnika na našem Fakultetu

Poslijediplomski doktorski studij šumarstva i drvne tehnologije