YouTube
Instagram
Facebook
×

International Networking Days 2021 (INDays)


Sveučilište Justus Leibig u Njemačkoj organizira online događaj „International Networking Days 2021”(INDays), od 16. do 17. rujna 2021, a usredotočuje se na virtualno poučavanje, učenje i razmjenu.

Tijekom ovoga događaja, ispitat će se mogućnosti, prednosti i izazovi virtualnog poučavanja, učenja i razmjene. Osim što će sudionici imati priliku upoznati se sa Sveučilištem Justus Leibig i njegovim virtualnim studijima i programima razmjene, događaj će također pružiti priliku za dijeljenjem različitih iskustava i povezivanjem s kolegama sa sveučilišta diljem svijeta.

Događaj je besplatan i u potpunosti se odvija online, a namijenjen je administrativnom osoblju koje radi na području internacionalizacije, ali podnositeljima zahtjeva pruža i mogućnost da se registriraju zajedno s predavačem iz matične ustanove koji je zainteresiran za tu temu.

Za dodatne informacije i poveznicu na obrazac za registraciju provjerite web stranicu: www.jlu-digitalcampus.de/about/indays-2021. Rok za registraciju je 6. rujna 2021.

Aktualno

Poslijediplomski doktorski studij šumarstva i drvne tehnologije