YouTube
Instagram
Facebook
×

Završena Smotra Sveučilišta u Zagrebu – Fakultet šumarstva i drvne tehnologije među dobitnicima priznanja za najsadržajniji virtualni štand


Smotra Sveučilišta u Zagrebu i ove se godine održala u virtualnome obliku, od 25. do 27. studenog pod sloganom „Klikni s faksom!“. Na Smotri Sveučilišta u Zagrebu koja je namijenjena učenicima završnih razreda srednjih škola, maturantima, studentima i svim zainteresiranima, predstavile su se 34 sastavnice – 31 fakultet i 3 umjetničke akademije.

Fakultet šumarstva i drvne tehnologije i ove je godine sudjelovao na manifestaciji, a završetkom programa Smotre, našao se među najuspješnijim sudionicima. Naime, Fakultet šumarstva i drvne tehnologije dobitnik je priznanja za najsadržajniji virtualni štand, zajedno s Fakultetom elektrotehnike i računarstva te Filozofskim fakultetom.

Smotra je održana u hibridnom obliku: u kombinaciji objave digitalnih sadržaja na virtualnim štandovima fakulteta i akademija (promotivni videozapisi, letci, brošure i drugi materijal u PDF ili drugim formatima koji omogućuju preuzimanje i pregled prilagođen mobilnim uređajima) i predstavljanja sastavnica Sveučilišta u Zagrebu i njihovih studijskih programa po područjima.

Svi sadržaji pripremljeni u okviru ovogodišnje Smotre ostali su dostupni za sve zainteresirane i nakon 27. studenoga 2021. na mrežnoj stranici www.smotra.unizg.hr, na podstranici „Smotr@”. Tako ova mrežna stranica ostaje središnje mjesto za informiranje maturanata, potencijalnih budućih studenata Sveučilišta u Zagrebu te svih zainteresiranih.

Aktualno

06.02.2024

Bilateralna međusveučilišna razmjena

Sveučilište u Zagrebu objavlilo je natječaj za studentske razmjene u ak. god. 2024./2025. u okviru bilateralne međusveučilišne razmjene.

 

05.02.2024

Započinje natjecanje Europsko stablo 2024. godine

Podržite hrvatskog predstavnika stablo Murve na Skradinskom buku.

24.01.2024

POZIV za studente - program za Noć muzeja 2024. Sveučilište u Zagrebu, SEECEL

Sveučilište u Zagrebu tradicionalno sudjeluje u manifestaciji Noć muzeja predstavljanjem svoje bogate povijesne, kulturne i akademske baštine.

22.01.2024

Natječaj za sudjelovanje u Erasmus+ kombiniranom intenzivnom programu (BIP) u Češkoj

Otvoren je natječaj za prijavu studenata i nastavnika na Erasmus+ kombinirani (blended) intenzivni program (BIP) pod nazivom “Forestry and Forest Bioeconomy in Central Europe” kojeg organizira Czech University of Life Sciences Prague iz Češke Republike. Program će se održati kombinirano tijekom ožujka i travnja 2024. godine. Završni tjedan održat će se od 22. do 26. travnja 2024. godine u Pragu. Rok za prijavu je ponedjeljak, 29. siječnja 2024. do 12 sati.

Poslijediplomski doktorski studij šumarstva i drvne tehnologije