YouTube
Instagram
Facebook
×

CircularBio Innovations - online tečaj za studente na Karelia University of Applied Sciences, Finska


Karelia University of Applied Sciences (Sveučilište primijenjenih znanosti u Kareliji, Finska) organizira online tečaj CircularBio Innovations koji će se održati od 21. ožujka do 15. svibnja 2022.

Ovaj je tečaj namijenjen svim studentima koje zanima razvoj bio- i cirkularne ekonomije. Nakon tečaja, studenti će moći inovirati, razvijati i otkrivati ​​rješenja za izazove bio- i cirkularne ekonomije u međusektorskim sektorskim grupama te koristiti alate i metode razvoja bio- i kružnog gospodarstva kao dio inovacijskog postupka. Također, steći će osnovno razumijevanje dizajna usluga/proizvoda i komercijalizacije.

Tečaj se sastoji od predavanja, sudjelovanja na CircularBio Innovations Hackathonu i grupnog rada. Teme predavanja uključuju kružnu ekonomiju, dizajn usluga, komercijalizaciju, inovacije i drugo. Od studenata se očekuje da budu nazočni od 4. do 11. travnja, od 15 do 18 sati (uključujući i vikende). Predavanja u drugim terminima bit će snimljena i podijeljena studentima, a s grupnim će se rad nastaviti u razdoblju od 12. travnja do 15. svibnja, u skladu s dogovorom grupe.

Tečaj je za studente besplatan, a pohađanjem stječu 5 ECTS bodova.

O samome tečaju više možete pročitati na priloženom letku.

Ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje na programu, javiti se možete u Ured za međunarodnu i međuinstitucijsku suradnju na arezo@sumfak.unizg.hr ili broj telefona 099 2633 048 do 16. ožujka (srijeda), do 12 sati.

Aktualno

25.01.2023

Mobilnost na putu do doktorata

Predstavljanje programa mobilnosti za studente poslijediplomskog doktorskog studija Šumarstva i drvne tehnologije

12.01.2023

ERASMUS+ info dan na FŠDT-u

19. siječnja 2023. (četvrtak) u 14:15 h

Učionica 226 IV. paviljon (stara zgrada)

11.01.2023

On-line studentska anketa za zimski semestar akad. god. 2022./2023.

Anonimna studentska anketa - vrednovanje rada nastavnika na našem Fakultetu

18.10.2022

Prijavite se: UNIC-ova škola izrazite raznolikosti – Dostupnost u visokom obrazovanju (Superdiversity School - Accessibility in higher education)

UNIC poziva studente, nastavnike i ostalo sveučilišno osoblje da sudjeluje u Školi izrazite raznolikosti (the UNIC Superdiversity School event). Na trodnevnoj školi raspravljat će se pitanja vezana za dostupnost i prepreke u sustavu visokog obrazovanja.

Poslijediplomski doktorski studij šumarstva i drvne tehnologije