YouTube
Instagram
Facebook
×

CircularBio Innovations - online tečaj za studente na Karelia University of Applied Sciences, Finska


Karelia University of Applied Sciences (Sveučilište primijenjenih znanosti u Kareliji, Finska) organizira online tečaj CircularBio Innovations koji će se održati od 21. ožujka do 15. svibnja 2022.

Ovaj je tečaj namijenjen svim studentima koje zanima razvoj bio- i cirkularne ekonomije. Nakon tečaja, studenti će moći inovirati, razvijati i otkrivati ​​rješenja za izazove bio- i cirkularne ekonomije u međusektorskim sektorskim grupama te koristiti alate i metode razvoja bio- i kružnog gospodarstva kao dio inovacijskog postupka. Također, steći će osnovno razumijevanje dizajna usluga/proizvoda i komercijalizacije.

Tečaj se sastoji od predavanja, sudjelovanja na CircularBio Innovations Hackathonu i grupnog rada. Teme predavanja uključuju kružnu ekonomiju, dizajn usluga, komercijalizaciju, inovacije i drugo. Od studenata se očekuje da budu nazočni od 4. do 11. travnja, od 15 do 18 sati (uključujući i vikende). Predavanja u drugim terminima bit će snimljena i podijeljena studentima, a s grupnim će se rad nastaviti u razdoblju od 12. travnja do 15. svibnja, u skladu s dogovorom grupe.

Tečaj je za studente besplatan, a pohađanjem stječu 5 ECTS bodova.

O samome tečaju više možete pročitati na priloženom letku.

Ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje na programu, javiti se možete u Ured za međunarodnu i međuinstitucijsku suradnju na arezo@sumfak.unizg.hr ili broj telefona 099 2633 048 do 16. ožujka (srijeda), do 12 sati.

Aktualno

06.02.2024

Bilateralna međusveučilišna razmjena

Sveučilište u Zagrebu objavlilo je natječaj za studentske razmjene u ak. god. 2024./2025. u okviru bilateralne međusveučilišne razmjene.

 

05.02.2024

Započinje natjecanje Europsko stablo 2024. godine

Podržite hrvatskog predstavnika stablo Murve na Skradinskom buku.

24.01.2024

POZIV za studente - program za Noć muzeja 2024. Sveučilište u Zagrebu, SEECEL

Sveučilište u Zagrebu tradicionalno sudjeluje u manifestaciji Noć muzeja predstavljanjem svoje bogate povijesne, kulturne i akademske baštine.

22.01.2024

Natječaj za sudjelovanje u Erasmus+ kombiniranom intenzivnom programu (BIP) u Češkoj

Otvoren je natječaj za prijavu studenata i nastavnika na Erasmus+ kombinirani (blended) intenzivni program (BIP) pod nazivom “Forestry and Forest Bioeconomy in Central Europe” kojeg organizira Czech University of Life Sciences Prague iz Češke Republike. Program će se održati kombinirano tijekom ožujka i travnja 2024. godine. Završni tjedan održat će se od 22. do 26. travnja 2024. godine u Pragu. Rok za prijavu je ponedjeljak, 29. siječnja 2024. do 12 sati.

Poslijediplomski doktorski studij šumarstva i drvne tehnologije