YouTube
Instagram
Facebook
×

Summer School 4Camp, ljetna škola na Sveučilištu Hradec Králové


Na Sveučilištu Hradec Králové, Češka Republika, održava se ljetna škola Summer School 4Camp od 8. do 11. lipnja 2022. Teme su transfer tehnologije, zaštita intelektualnog vlasništva i podrška spin-off tvrtkama.

Primarna ciljna skupina Ljetne škole 4Campa su doktorandi, mladi znanstvenici i mladi akademici, a sudionici moraju imati profesionalni interes za prijenos tehnologije.

Ljetna škola Summer School 4Camp temelji se na institucionalnoj suradnji između Sveučilišta u Hradec Královéu i Sveučilišta Metropolitan u Oslu.

Ove godine su smještaj, prehrana i tečaj besplatni. Za više informacija, posjetite mrežnu stranicu Summer School 4Camp ili kontaktirajte:

Ing. Veronika Hrůzová, veronika.hruzova@uhk.cz, +420 777 147 670.

 

Zainteresirani za pohađanje tečaja trebaju ispuniti obrazac zaključno s 8. svibnja, nakon čega će biti informirani putem e-pošte s daljnjim informacijama.

Summer School 4Camp ima ograničen broj mjesta, stoga je potrebno da se zainteresirani prijave što prije. U slučaju više prijavljenih, datum registracije bit će odlučujući.

Aktualno

25.01.2023

Mobilnost na putu do doktorata

Predstavljanje programa mobilnosti za studente poslijediplomskog doktorskog studija Šumarstva i drvne tehnologije

12.01.2023

ERASMUS+ info dan na FŠDT-u

19. siječnja 2023. (četvrtak) u 14:15 h

Učionica 226 IV. paviljon (stara zgrada)

11.01.2023

On-line studentska anketa za zimski semestar akad. god. 2022./2023.

Anonimna studentska anketa - vrednovanje rada nastavnika na našem Fakultetu

18.10.2022

Prijavite se: UNIC-ova škola izrazite raznolikosti – Dostupnost u visokom obrazovanju (Superdiversity School - Accessibility in higher education)

UNIC poziva studente, nastavnike i ostalo sveučilišno osoblje da sudjeluje u Školi izrazite raznolikosti (the UNIC Superdiversity School event). Na trodnevnoj školi raspravljat će se pitanja vezana za dostupnost i prepreke u sustavu visokog obrazovanja.

Poslijediplomski doktorski studij šumarstva i drvne tehnologije