YouTube
Instagram
Facebook
×

Poziv na sudjelovanje - LEAP Summit


Pratiš novosti iz  svijeta tehnologije i poduzetništva? Zanimaju te digitalne vještine i novi trendovi u marketingu? Želiš ili već jesi pokrenuo/la nešto svoje i zanima te daljnji napredak u karijeri?

Ako je tvoj odgovor DA, ovim te putem želimo pozvati da nam se pridružiš na sedmom izdanju međunarodne konferencije za mlade - LEAP Summit koja će se ove godine održati u Zagrebu 12. i 13. svibnja u Branimir Mingle mallu, CineStar Zagreb. 

 

LEAP Summit će ove godine okupiti  više od 2000 sudionika te svjetski poznate predavače iz različitih industrija i kompanija koji će svoje znanje podijeliti na 3 pozornice!

Fokus konferencije je na multidisciplinarnom pristupu temama vezanim uz poduzetništvo, inovacije, digitalne tehnologije, održivi razvoj i EU Green Deal te startupe i razvoj karijere. Sve sudionike očekuje bogati neformalni program koji će im pružiti priliku za networking, pokretanje i/ili širenje poslovanja te informiranje o novim poslovnim prilika!

 

Što očekivati od LEAP Summita 2022?

  • 60+ predavača iz različitih industrija
  • Stotine sudionika iz više od 20 zemalja svijeta
  • Paralelni program na nekoliko pozornica
  • Prilike za networking, širenje poslovanja i upoznavanje ljudi koji slično razmišljaju
  • Nova zaposlenja kod najboljih hrvatskih i međunarodnih poslodavaca, nove prilike
  • Inspirativno okruženje
  • Radionice, paneli, predavanja te dodatni sadržaji i programi

Za naše studente izdvajamo i preporučamo predavanja sljedećih predavača:

  1. Bilal Awan - Award Winning Entrepreneur, Inventor, Tech Visionary, Technologist, Thought Leader. CEO of PsycReality and Technical Director of iPing IT, https://leapsummit.com/speaker/bilal-awan/
  2. Elisabetta Lamboglia - Programmatic | Strategy | Climate and Sustainability | STEM | Guest Lecturer | Mentor, https://leapsummit.com/speaker/elisabetta-lamboglia/

Generalni partner LEAP Summita je Predstavništvo Europske komisije u Hrvatskoj, a sudjelovanje na LEAP Summitu je u potpunosti besplatno. Prijave su otvorene do popunjenja mjesta na konferenciji. Prijaviti se možete na: https://leapsummit.com/apply-now/

 

Za više informacija molimo pogledajte:

 

Website: https://leapsummit.com/

Event: https://www.entrio.hr/event/leap-summit-2022-10519
Facebook: https://www.facebook.com/LEAPCroatia

Instagram: https://www.instagram.com/leapcroatia/

Aktualno

06.02.2024

Bilateralna međusveučilišna razmjena

Sveučilište u Zagrebu objavlilo je natječaj za studentske razmjene u ak. god. 2024./2025. u okviru bilateralne međusveučilišne razmjene.

 

05.02.2024

Započinje natjecanje Europsko stablo 2024. godine

Podržite hrvatskog predstavnika stablo Murve na Skradinskom buku.

24.01.2024

POZIV za studente - program za Noć muzeja 2024. Sveučilište u Zagrebu, SEECEL

Sveučilište u Zagrebu tradicionalno sudjeluje u manifestaciji Noć muzeja predstavljanjem svoje bogate povijesne, kulturne i akademske baštine.

22.01.2024

Natječaj za sudjelovanje u Erasmus+ kombiniranom intenzivnom programu (BIP) u Češkoj

Otvoren je natječaj za prijavu studenata i nastavnika na Erasmus+ kombinirani (blended) intenzivni program (BIP) pod nazivom “Forestry and Forest Bioeconomy in Central Europe” kojeg organizira Czech University of Life Sciences Prague iz Češke Republike. Program će se održati kombinirano tijekom ožujka i travnja 2024. godine. Završni tjedan održat će se od 22. do 26. travnja 2024. godine u Pragu. Rok za prijavu je ponedjeljak, 29. siječnja 2024. do 12 sati.

Poslijediplomski doktorski studij šumarstva i drvne tehnologije