YouTube
Instagram
Facebook
×

CEEPUS: Natječaj za mrežne mobilnosti za akademsku godinu 2022./23.


CEEPUS prijave mreža za akademsku godinu 2022./23. otvorene su i u tijeku! Osim toga, aktivirano je i mrežno izvješće za prijave iz akademske godine 2020./21., stoga podsjećamo umreženo nastavno osoblje da podnese izvješće. Rok za podnošenje izvješća je 15. siječnja 2022. Izvješće mreže utjecat će na konačnu ocjenu za Nagradu Ministra (Ministers' prize).

Smjernicama za prijave na Natječaj u akademskoj godini 2022./23. može se pristupiti na poveznici u nastavku: https://www.ceepus.info/content/guidelinenetworkapplicationround22_23.

Što je CEEPUS?

Srednjoeuropski program razmjene za sveučilišne studije (CEEPUS) regionalni je program akademske mobilnosti. Program CEEPUS prvenstveno ima za cilj promicanje mobilnosti unutar CEEPUS mreža. CEEPUS mrežu čine najmanje tri člana iz najmanje dvije države članice CEEPUS-a, pri čemu jedan član ima ulogu koordinatora mreže. U praksi je broj članova unutar mreže mnogo veći. Koordinatori i partneri mogu biti visoka učilišta i njihove sastavnice. Osim mobilnosti koje se ostvaruju kroz mreže, u okviru CEEPUS-a moguće je ostvariti i mobilnosti izvan mreža (slobodnjaci, odnosno freemoveri). 

(Izvor: Agencija za mobilnost i programe EU)

 

Aktualno

Poslijediplomski doktorski studij šumarstva i drvne tehnologije