YouTube
Instagram
Facebook
×

CEEPUS: Natječaj za mrežne mobilnosti za akademsku godinu 2022./23.


CEEPUS prijave mreža za akademsku godinu 2022./23. otvorene su i u tijeku! Osim toga, aktivirano je i mrežno izvješće za prijave iz akademske godine 2020./21., stoga podsjećamo umreženo nastavno osoblje da podnese izvješće. Rok za podnošenje izvješća je 15. siječnja 2022. Izvješće mreže utjecat će na konačnu ocjenu za Nagradu Ministra (Ministers' prize).

Smjernicama za prijave na Natječaj u akademskoj godini 2022./23. može se pristupiti na poveznici u nastavku: https://www.ceepus.info/content/guidelinenetworkapplicationround22_23.

Što je CEEPUS?

Srednjoeuropski program razmjene za sveučilišne studije (CEEPUS) regionalni je program akademske mobilnosti. Program CEEPUS prvenstveno ima za cilj promicanje mobilnosti unutar CEEPUS mreža. CEEPUS mrežu čine najmanje tri člana iz najmanje dvije države članice CEEPUS-a, pri čemu jedan član ima ulogu koordinatora mreže. U praksi je broj članova unutar mreže mnogo veći. Koordinatori i partneri mogu biti visoka učilišta i njihove sastavnice. Osim mobilnosti koje se ostvaruju kroz mreže, u okviru CEEPUS-a moguće je ostvariti i mobilnosti izvan mreža (slobodnjaci, odnosno freemoveri). 

(Izvor: Agencija za mobilnost i programe EU)

 

Aktualno

25.01.2023

Mobilnost na putu do doktorata

Predstavljanje programa mobilnosti za studente poslijediplomskog doktorskog studija Šumarstva i drvne tehnologije

12.01.2023

ERASMUS+ info dan na FŠDT-u

19. siječnja 2023. (četvrtak) u 14:15 h

Učionica 226 IV. paviljon (stara zgrada)

18.10.2022

Prijavite se: UNIC-ova škola izrazite raznolikosti – Dostupnost u visokom obrazovanju (Superdiversity School - Accessibility in higher education)

UNIC poziva studente, nastavnike i ostalo sveučilišno osoblje da sudjeluje u Školi izrazite raznolikosti (the UNIC Superdiversity School event). Na trodnevnoj školi raspravljat će se pitanja vezana za dostupnost i prepreke u sustavu visokog obrazovanja.

Poslijediplomski doktorski studij šumarstva i drvne tehnologije