YouTube
Instagram
Facebook
×

Klikni s faksom! – Virtualna Smotra Sveučilišta u Zagrebu


Smotra Sveučilišta u Zagrebu otvara se u četvrtak 25. studenog u 11 sati, a traje do subote 27. studenog. S obzirom na epidemiološku situaciju uzrokovanu bolešću COVID-19, Smotra se održava – virtualno.

Otvorenje Smotre možete pratiti na YouTube kanalu Sveučilišta, na poveznici: https://www.youtube.com/embed/live_stream?channel=UCGUeIn0apOuxottQQApBcPw. Budućim studentima tada će se online obratiti rektor Sveučilišta u Zagrebu prof. dr. sc. Damir Boras i državni tajnik u Ministarstvu znanosti i obrazovanja gospodin Ivica Šušak u ime ministra prof. dr. sc. Radovana Fuchsa. Virtualno otvaranje Smotre bit će popraćeno glazbenim programom studenata Muzičke akademije Sveučilišta u Zagrebu.

Fakultet šumarstva i drvne tehnologije na Smotri bit će predstavljen u četvrtak (25. 11.) od 13 sati, kada se predstavljaju sastavnice Sveučilišta biotehničkog područja, a predstavljanje će se emitirati na istoj poveznici.

Smotra Sveučilišta u Zagrebu organizirana je za učenike završnih razreda srednjih škola, studente i ostale zainteresirane s ciljem pravodobnog obavješćivanja o studijskim programima, dostignućima u pojedinim područjima, opremljenosti pojedinih fakulteta, nastavnim planovima, preddiplomskim, diplomskim i poslijediplomskim studijima, kreativnim mjestima za zapošljavanje u pojedinim strukama, uvjetima smještaja tijekom studija u Zagrebu, studentskom životu i o još mnogo drugih detalja.

Na Smotri će se predstavljati 31 fakultet i 3 umjetničke akademije Sveučilišta u Zagrebu te ostale sastavnice Sveučilišta u Zagrebu.

Program je stavljen na stranicu Smotre http://smotra.unizg.hr/fileadmin/smotra2021/smotra2020.html, a možete ga pratiti i na društvenim mrežama Sveučilišta u Zagrebu:

Pratite Smotru Sveučilišta u Zagrebu i – kliknite s faksom!

Aktualno

06.06.2024

FŠDT suorganizator i domaćin 1. seminara šumske pedagogije u Hrvatskoj

Na Fakultetu šumarstva i drvne tehnologije Sveučilišta u Zagrebu održan je 29. svibnja 1. seminar šumske pedagogije u organizaciji Centra za šumsku pedagogiju Silva.Rei iz Zagreba i pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede Republike Hrvatske. Domaćin i suorganizator seminara bio je FŠDT, dok su partneri bili Hrvatska komora inženjera šumarstva i drvne tehnologije i Javna ustanova Park prirode Medvednica.

17.05.2024

Erasmus+ stručna praksa 2024./25.

1. KRUG Natječaja za mobilnost studenata - Erasmus+ stručna praksa, akademska godina 2024./25.

15.05.2024

GREEN2024

 1st Announcement for conference GREEN2024

14.05.2024

On-line studentska anketa za ljetni semestar akad. god. 2023./2024.

Anonimna studentska anketa - vrednovanje rada nastavnika na našem Fakultetu

Poslijediplomski doktorski studij šumarstva i drvne tehnologije