YouTube
Instagram
Facebook
×

Simpozij studenata bioloških usmjerenja


Dođite na sedmi SiSB – Simpozij studenata bioloških usmjerenja! Predstavite svoj rad, saznajte čime se vaši kolege bave, steknite nova poznanstva i zabavite se inspirirajući druge ili bivajući inspirirani!

 

Pozivamo vas da na SiSB-u u dva dana preko bogatog znanstveno-stručnog i društvenog programa ponovno otkrijete šarolikost i ljepotu biologije!

 

Simpozij studenata bioloških usmjerenja održat će se 21. i 22. svibnja 2022. na Kemijskom odsjeku Prirodoslovno-matematičkoga fakulteta, Zagreb, na adresi Horvatovac 102a.

Ovogodišnji dvodnevni Simpozij okupit će više od 200 sudionika, a održavat će se hibridno – uživo i online, putem platforme Zoom, na kojoj će se prenositi sva izlaganja.

 

Simpozij će okupiti studente s različitih sastavnica Sveučilišta u Zagrebu: Prirodoslovno-matematičkoga, Medicinskoga, Farmaceutsko-biokemijskoga, Agronomskoga, Prehrambeno-biotehnološkoga te Fakulteta šumarstva i drvne tehnologije i Fakulteta kemijskoga inženjerstva i tehnologije, kao i studente biologije i srodnih znanosti s ostalih hrvatskih sveučilišta, ali i hrvatske studente koji studiraju u inozemstvu.

INFO I PROGRAM

Aktualno

Poslijediplomski doktorski studij šumarstva i drvne tehnologije