YouTube
Instagram
Facebook
×

Dobitnici rektorove nagrade za akademsku godinu 2022./2023.


Povjerenstvo za Rektorovu nagradu pregledalo je studentske radove koje su predložile sastavnice Sveučilišta u Zagrebu. Na temelju prijedloga Povjerenstva, rektor je nagradio ukupno 100 radova u pet kategorija: 59 radova u a) kategoriji, 15 u b), 7 u d), 2 u e) i 17 radova u f) kategoriji.
 

POPIS DOBITNIKA REKTOROVE NAGRADE U AK. GOD. 2022./2023.

Izabrani su dobitnici Rektorove nagrade u akademskoj godini 2022./2023. za najbolje studentske znanstvene i umjetničke radove, posebne natjecateljske uspjehe pojedinaca ili timova te za društveno koristan rad u akademskoj i široj zajednici. 

Svečana dodjela Rektorove nagrade održat će se u četvrtak 29. lipnja 2023. u 12 sati u zgradi SEECEL-a, Radoslava Cimermana 88. Na dan dodjele nagrada studenti trebaju doći pred veliku svečanu dvoranu najkasnije do 11.15 sati (južni ulaz br. 3).

Prema Pravilniku o dodjeli Rektorove nagrade dobitnici Rektorove nagrade dužni su pripremiti postere svojih radova. Izložba postera nagrađenih radova održavat će se u SEECEL-u od 29. lipnja do 10. srpnja.

UPUTE za izradu postera i predložak postera

Za dobitnike u a) kategoriji ‒ nagrada za individualni znanstveni i umjetnički rad predviđena je novčana nagrada u iznosu od 200 eura. U tu svrhu studenti trebaju ispuniti OBRAZAC te ga dostaviti na e-adresu: amihalic@unizg.hr! 

 

Čestitamo svim dobitnicima, a osobito studenticama Fakulteta šumarstva i drvne tehnologije - dobitnicama nagrada za individualni znanstveni rad. To su 

  • Iva Šikić s radom pod naslovom "Primjena podataka dobivenih zračnim laserskim skeniranjem pri izmjeri šuma" te 
  • Ivana Koren i Iva Žugaj s radom pod naslovom "Vrhunske tehnologije pridobivanja drva – primjena stupne kamionske žičare s procesorskom glavom".
Aktualno

Poslijediplomski doktorski studij šumarstva i drvne tehnologije