YouTube
Instagram
Facebook
×

STIPENDIJE ZA STEM PODRUČJE


Poštovani studenti Fakulteta šumarstva i drvne tehnologije,

Ministarstvo znanosti i obrazovanja uputilo je svim redovitim studentima studijskih programa u STEM područjima znanosti obavijest s uputama za provjeru podataka, u svrhu provedbe dodjele državnih stipendija u STEM područjima znanosti u akademskoj godini 2021./2022. Obavijest je poslana na elektroničke adrese evidentirane u AAI@EduHr sustavu.

Provjera podataka (o broju ECTS-a i prosjeku ocjena, odnosno rezultatu državne mature) traje od ponedjeljka, 25. listopada 2021. godine, do utorka, 2. studenoga 2021., do 12.00 sati.

Ispravnost svojih podataka možete provjeriti na poveznici: https://stemstipendije.mzo.hr/. U navedenu aplikaciju prijavljujete se vlastitim AAI@EduHr elektroničkim identitetom. Ujedno, bit će vam dodijeljena i jedinstvena identifikacijska oznaka kojom će nakon objave rang-listi moći utvrditi svoju mjesto na rang-listi.

Ukoliko utvrdite podatci o broju ECTS bodova i prosjeku ocjena u aplikaciji nisu ispravni, žurno se obratite FŠDT-u. Ako nisu ispravno navedeni podatci o rezultatima državne mature, obratiti se možete Ministarstvu znanosti i obrazovanja na adresu elektroničke pošte stem-stipendije@mzo.hr.

Za sve ostale informacije možete se obratiti koordinatoru za STEM stipendije na FŠDT-u ili Ministarstvu znanosti i obrazovanja na adresu elektroničke pošte stem-stipendije@mzo.hr.

Podatke je moguće ispraviti do utorka, 2. studenoga 2021., do 12 sati. Ako podatci nisu ispravljeni do propisanoga roka, smatrat će se ispravnima te će Povjerenstvo za dodjelu državnih stipendija u STEM područjima znanosti na temelju tih podataka izraditi rang-liste.

Ako na adresu elektroničke pošte unutar sustava AAI@EduHr iz nekog razloga ne zaprimite predmetnu obavijest, napominjemo da ona nije preduvjet za konkuriranje za državnu STEM stipendiju te svi studenti, neovisno o zaprimanju e-maila, mogu svoje podatke provjeriti na poveznici: https://stemstipendije.mzo.hr/.

Pratite i mrežnu stranicu Ministarstva znanosti i obrazovanja, mrežnu stranicu projekta te službenu Facebook stranicu Državne STEM stipendije.

Aktualno

06.02.2024

Bilateralna međusveučilišna razmjena

Sveučilište u Zagrebu objavlilo je natječaj za studentske razmjene u ak. god. 2024./2025. u okviru bilateralne međusveučilišne razmjene.

 

05.02.2024

Započinje natjecanje Europsko stablo 2024. godine

Podržite hrvatskog predstavnika stablo Murve na Skradinskom buku.

24.01.2024

POZIV za studente - program za Noć muzeja 2024. Sveučilište u Zagrebu, SEECEL

Sveučilište u Zagrebu tradicionalno sudjeluje u manifestaciji Noć muzeja predstavljanjem svoje bogate povijesne, kulturne i akademske baštine.

22.01.2024

Natječaj za sudjelovanje u Erasmus+ kombiniranom intenzivnom programu (BIP) u Češkoj

Otvoren je natječaj za prijavu studenata i nastavnika na Erasmus+ kombinirani (blended) intenzivni program (BIP) pod nazivom “Forestry and Forest Bioeconomy in Central Europe” kojeg organizira Czech University of Life Sciences Prague iz Češke Republike. Program će se održati kombinirano tijekom ožujka i travnja 2024. godine. Završni tjedan održat će se od 22. do 26. travnja 2024. godine u Pragu. Rok za prijavu je ponedjeljak, 29. siječnja 2024. do 12 sati.

Poslijediplomski doktorski studij šumarstva i drvne tehnologije