YouTube
Instagram
Facebook
×

Erasmus+ stručna praksa

Informativni sastanak uoči skore objave natječaja za prijave


Znate li da putem Erasmus+ programa možete dobiti stipendiju za odlazak na stručnu praksu u inozemstvu? Jeste li upoznati s time da se taj oblik prakse može priznati u zamjenu za kolegij Stručna praksa? A jeste li čuli da je praksu moguće odraditi i nakon što diplomirate ukoliko se prijavite za vrijeme studija?

 

Ured za međunarodnu i međuinstitucijsku suradnju poziva sve zainteresirane studente na informativni sastanak u utorak 16. svibnja u 15 sati, učionica 138 (1. kat, smeđa zgrada) Na sastanku ćemo raspraviti osnovna pravila Erasmus+ stručne prakse, moguće načine pronalaska poslodavca i uputiti Vas u proces prijave. Razgovarat ćemo i o brojnim uspješnim primjerima odlaska na stručnu praksu, a za kraj smo predvidjeli online uključivanje kolegice Katarine Meštrović koja E+ stručnu praksu trenutno odrađuje u Finskoj.

 

Erasmus+ stručna praksa idealna je prilika za proširivanje poslovnih i društvenih vidika, usavršavanje stranog jezika i ostalih mekih vještina te sjajna stavka u životopisu mladog inženjera šumarstva, urbanog šumarstva ili drvne tehnologije.

 

Veselimo se Vašem dolasku!

 

 

Aktualno

Poslijediplomski doktorski studij šumarstva i drvne tehnologije