YouTube
Instagram
Facebook
×

ERASMUS+ natječaj za mobilnost nastavnog i nenastavnog osoblja ak. god. 2021./2022. - programske zemlje (KA131)


Sveučilište u Zagrebu raspisalo je Natječaj za mobilnost nastavnog i nenastavnog osoblja te za dolazak nenastavnog osoblja iz tvrtki izvan RH u okviru Erasmus+ programa Ključne aktivnosti 1 - Projekti mobilnosti unutar programskih zemalja (KA131) za razdoblje od 4. svibnja do 30. rujna 2022. za aktivnosti:

  • podučavanje (za nastavno osoblje Sveučilišta u Zagrebu i sastavnica te za nenastavno osoblje iz tvrtki izvan RH)
  • kombinirana aktivnost podučavanja i osposobljavanja (za nastavno osoblje Sveučilišta u Zagrebu i sastavnica)
  • osposobljavanje (za nastavno i nenastavno osoblje Sveučilišta u Zagrebu i sastavnica).

 

Natječaj je objavljen na sveučilišnim stranicama, http://www.unizg.hr/nc/vijest/article/erasmus-natjecaj-za-mobilnost-nastavnog-i-nenastavnog-osoblja-u-ak-god-20212022-programske-2/.

Rok za online prijavu (odlazno osoblje) te za slanje fizičke prijavne dokumentacije za odlazno osoblje i dolazne predavače je ODMAH, a zaključno s 15. lipnja 2022. u 12 sati (podne).

  • Financijska potpora će se dodjeljivati prema redu zaprimanja prijava („first come, first served“).
  • Parcijalni rezultati za prijave zaprimljene do 15-og u mjesecu bit će objavljeni do kraja toga mjeseca (Napomena: Odlazak na mobilnost u principu je moguć otprilike 10 dana nakon objave parcijalnih rezultata).
  • U slučaju ranijeg isteka planiranih financijskih sredstava, Sveučilište zadržava pravo ranijeg zatvaranja Natječaja, uz obavezu prethodne najave na mrežnim stranicama u roku od minimalno 2 radna dana prije ranijeg zatvaranja Natječaja.
  • Budući da će se financijske potpore odobravati po redu prijava (dostava papirnate prijave), savjetuju se kandidati da svoju prijavu pošalju što je prije moguće.
  • Važna napomena: osobe kojima je odobrena mobilnost na natječaju objavljenom u prosincu 2021. ne mogu se prijaviti na ovaj natječaj. Rezultati Natječaja iz prosinca 2021. dostupni su na poveznici http://www.unizg.hr/nc/vijest/article/konacni-rezultati-erasmus-natjecaja-za-mobilnost-nastavnog-i-nenastavnog-osoblja-u-ak-god-2021/.
Aktualno

Poslijediplomski doktorski studij šumarstva i drvne tehnologije