YouTube
Instagram
Facebook
×

Obavijest o svečanom prijemu studenta Karla Raguža i prof. Davora Pavlovića kod predsjednika Republike Hrvatske!


Student Karlo Raguž i prof.  Davor Pavlović na  svečanom prijemu kod predsjednika Republike Hrvatske!

 

Sveučilište u Zagrebu drugi puta za redom proglašeno je za najuspješnije i najaktivnije sportsko sveučilište u Europi.  Studenti sveučilišta u Zagrebu i ove akademske godine bili su izuzetno uspješni te su osvojili  29 medalja na europskim sveučilišnim prvenstvima.

Naš student Karlo Raguž, osvajač srebrne europske medalje u karateu i profesor Davor Pavlović, voditelj Ureda za sport Sveučilišta u Zagrebu, bili su na upriličenom svečanom prijemu kod predsjednika Milanovića.

Ovo što vi radite je lijepo, afirmativno za Hrvatsku, za hrvatsko sveučilište u cjelini i ja vas u tome podržavam“, poručio je predsjednik Republike Zoran Milanović studentima osvajačima medalja na Europskim sveučilišnim prvenstvima 2023. godine

 

image.png

 

 

 

Aktualno

06.02.2024

Bilateralna međusveučilišna razmjena

Sveučilište u Zagrebu objavlilo je natječaj za studentske razmjene u ak. god. 2024./2025. u okviru bilateralne međusveučilišne razmjene.

 

05.02.2024

Započinje natjecanje Europsko stablo 2024. godine

Podržite hrvatskog predstavnika stablo Murve na Skradinskom buku.

24.01.2024

POZIV za studente - program za Noć muzeja 2024. Sveučilište u Zagrebu, SEECEL

Sveučilište u Zagrebu tradicionalno sudjeluje u manifestaciji Noć muzeja predstavljanjem svoje bogate povijesne, kulturne i akademske baštine.

22.01.2024

Natječaj za sudjelovanje u Erasmus+ kombiniranom intenzivnom programu (BIP) u Češkoj

Otvoren je natječaj za prijavu studenata i nastavnika na Erasmus+ kombinirani (blended) intenzivni program (BIP) pod nazivom “Forestry and Forest Bioeconomy in Central Europe” kojeg organizira Czech University of Life Sciences Prague iz Češke Republike. Program će se održati kombinirano tijekom ožujka i travnja 2024. godine. Završni tjedan održat će se od 22. do 26. travnja 2024. godine u Pragu. Rok za prijavu je ponedjeljak, 29. siječnja 2024. do 12 sati.

Poslijediplomski doktorski studij šumarstva i drvne tehnologije