×

International Market of Wood Products - nastava na daljinu

Na Šumarskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, sukladno aktualnoj epidemiološkoj situaciji u RH nastava na svim razinama studija održava se na daljinu. Tako i studenti upisani na kolegij International Market of Wood Products nastavu "pohađaju" putem digitalnih kanala. Iako kontaktna nastava broji mnoge prednosti, ovakav način nastave na koji je hrvatska, ali i brojna europska sveučilišta prisilila situacija sa širenjem bolesti COVID-19, nastava na daljinu pokazala se kao adekvatna prilagodba novonastalim uvjetima. 

International Market od Wood Products jedan je od 5 kolegija čiji su razvoj i izvedba uključeni u projekt Internacionalizacija Šumarskog fakulteta "kod kuće". Nastava iz kolegija počela je u tekućem, ljetnom semestru akademske godine 2019./2020., a održavaju ju doc. dr. sc. Andreja Pirc Barčić i prof. dr. sc. Darko Motik. Na nastavi sudjeluju studenti: Alen Mioč, Alen Đurović, Marko Crnojević, Juraj Kukuruzović, Karlo Babić, Josip Gavranović, Klaudija Šporčić, Pave Šporčić i Marko Berić

Aktualno

20.05.2020

Stručna praksa Erasmus+

Objavljen 1. krug Natječaja za mobilnost studenata u svrhu stručne prakse Erasmus+ (KA103) za akademsku godinu 2020./21.

17.03.2020

Tijekom sljedeće tri godine studenti Šumarskog fakulteta sudjelovat će u projektu stručne prakse

U ponedjeljak, 9. ožujka 2020. godine u Ministarstvu znanosti i obrazovanja održana je svečanost uručivanja ugovora o dodjeli bespovratnih gotovo 100 milijuna kuna za unaprjeđenje kvalitete stručne prakse hrvatskih studenata.

04.03.2020

Osmisli svoj idealan radni kutak

Pozivamo svu djecu osnovnih škola i srednjoškolce da se prijave na naš likovni natječaj „Osmisli svoj idealan radni kutak“!

04.03.2020

Tri zaposlenice nenastavnog osoblja krenule na tečaj

Tri osobe zaposlene u studentskoj referadi Šumarskog fakulteta 4. veljače 2020. započele su s pohađanjem poluidnidivudalnog tečaja engleskog jezika u trajanju od jednog semestra. 

Poslijediplomski doktorski studij šumarstva i drvne tehnologije