YouTube
Instagram
Facebook
×

International Market of Wood Products - nastava na daljinu


Na Fakultetu šumarstva i drvne tehnologije Sveučilišta u Zagrebu, sukladno aktualnoj epidemiološkoj situaciji u RH nastava na svim razinama studija održava se na daljinu. Tako i studenti upisani na kolegij International Market of Wood Products nastavu "pohađaju" putem digitalnih kanala. Iako kontaktna nastava broji mnoge prednosti, ovakav način nastave na koji je hrvatska, ali i brojna europska sveučilišta prisilila situacija sa širenjem bolesti COVID-19, nastava na daljinu pokazala se kao adekvatna prilagodba novonastalim uvjetima. 

International Market od Wood Products jedan je od 5 kolegija čiji su razvoj i izvedba uključeni u projekt Internacionalizacija Fakulteta šumarstva i drvne tehnologije "kod kuće". Nastava iz kolegija počela je u tekućem, ljetnom semestru akademske godine 2019./2020., a održavaju ju doc. dr. sc. Andreja Pirc Barčić i prof. dr. sc. Darko Motik. Na nastavi sudjeluju studenti: Alen Mioč, Alen Đurović, Marko Crnojević, Juraj Kukuruzović, Karlo Babić, Josip Gavranović, Klaudija Šporčić, Pave Šporčić i Marko Berić

Aktualno

25.09.2023

ZAGREB DESIGN WEEK 2023

Studenti i nastavnici s drvnotehnološkog odsjeka Fakulteta šumarstva i drvne tehnologije Sveučilišta u Zagrebu i ove godine sudjeluju na ZGDW - izložbi fakulteta i škola.

25.09.2023

Natječaj za zapošljavanje (25.09.2023)

za prijem izvršitelja (m/ž) u radni odnos viši tehničar :

20.09.2023

Stoljeće visokoškolske terenske nastave studija šumarstva na otoku Rabu

U petak, 15. rujna, u kongresnoj dvorani hotela Imperial Valamar Collection u Rabu s početkom u 11 sati održan je skup kojim se obilježilo 100 godina održavanja visokoškolske terenske nastave studija šumarstva na otoku Rabu.

Poslijediplomski doktorski studij šumarstva i drvne tehnologije