YouTube
Instagram
Facebook
×

"Kako se približiti tržištu rada"


Poziv studentima Fakulteta šumarstva i drvne tehnologije za sudjelovanje u radionici "Kako se približiti tržištu rada"

Poštovani,

kako Vam je svima možda već poznato nositelj projekta, Fakultet šumarstva i drvne tehnologije Sveučilišta u Zagrebu, u suradnji s Hrvatskom komorom inženjera šumarstva i drvne tehnologije, Centrom kompetencija d.o.o. za istraživanje i razvoj i Drvnim klasterom Slavonski hrast, kao partnerima na projektu, provodi projekt

UP.03.1.1.04.0089

„Razvoj i provedba stručne prakse na studijima Fakulteta šumarstva i drvne tehnologije“

koji sufinancira Europska unija u sklopu Poziva „Razvoj, unapređenje i provedba stručne prakse u visokom obrazovanju“ iz Europskoga socijalnog fonda (ESF), Operativnoga programa „Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020. Razdoblje provedbe projekta je od 9. ožujka 2020. do 9. ožujka 2023. godine.

Svrha projekta je pružanje podrške povećanju zapošljivosti studenata Fakulteta šumarstva i drvne tehnologije na tržištu rada putem omogućavanja stjecanja praktičnih vještina za rad kroz unapređenje i provedbu stručne prakse. Projekt će studentima Fakulteta šumarstva i drvne tehnologije, njima 404, omogućiti da tijekom studija steknu praktične vještine i prvo radno iskustvo sudjelovanjem u aktivnostima koje se temelje na rješavanju stvarnih problema u sektoru. 

Kako bismo Vama studentima šumarstva, urbanog šumarstva, zaštite prirode i okoliša te drvne tehnologije povećali mogućnost pristupa kvalitetnom učenju kroz rad, te uspješnijem povezivanju s tržištem rada ovim putem Vas pozivamo na sudjelovanje u radionici na temu Kako se približiti tržištu rada u Zagrebu na Fakultetu šumarstva i drvne tehnologije (veliki amfiteatar) 23. 9. 2020., u 10:00 sati.

 

Tijekom radionice sudionici će steći dodatne vještine potrebne za tržište rada - pisanje životopisa (CV-a) i motivacijskog pisma ili otvorene molbe. Nadalje, primjenu znanja će studenti ostvariti uz suradnju s nastavnicima Fakulteta šumarstva i drvne tehnologije i gostima iz područja šumarstva, urbanog šumarstva i drvne tehnologije.

 

S obzirom na trenutnu situaciju oko COVID-19 sudjelovanje u radionici je moguće na dva načina: uživo na Fakultetu šumarstva i drvne tehnologije i on-line.

 

U prilogu ovome pozivu pronađite:

-          Program radionice

-          Prijavnicu za sudjelovanje na radionici, a u kojoj ćete između ostalih podataka navesti na što se odnosi Vaša prijava, a to je  – d) za pomoć pri povezivanju s poslodavcima iz područja  

Ljubazno Vas sve molimo da se za sudjelovanje prijavite najkasnije do ponedjeljka 14. 9. 2020. do 12:00 sati, i to slanjem ispunjenjenog obrasca na email: czp@sumfak.hr.

Aktualno

06.06.2024

FŠDT suorganizator i domaćin 1. seminara šumske pedagogije u Hrvatskoj

Na Fakultetu šumarstva i drvne tehnologije Sveučilišta u Zagrebu održan je 29. svibnja 1. seminar šumske pedagogije u organizaciji Centra za šumsku pedagogiju Silva.Rei iz Zagreba i pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede Republike Hrvatske. Domaćin i suorganizator seminara bio je FŠDT, dok su partneri bili Hrvatska komora inženjera šumarstva i drvne tehnologije i Javna ustanova Park prirode Medvednica.

17.05.2024

Erasmus+ stručna praksa 2024./25.

1. KRUG Natječaja za mobilnost studenata - Erasmus+ stručna praksa, akademska godina 2024./25.

15.05.2024

GREEN2024

 1st Announcement for conference GREEN2024

Poslijediplomski doktorski studij šumarstva i drvne tehnologije