YouTube
Instagram
Facebook
×

"Ukorijeni se u studij"


Poziv studentima Fakulteta šumarstva i drvne tehnologije za sudjelovanje u radionici "Ukorijeni se u studij"

Poštovani i dragi studenti i studentice,

cilj nam je upoznati vas s projektom čiji je nositelj, Fakultet šumarstva i drvne tehnologije Sveučilišta u Zagrebu, u suradnji s Hrvatskom komorom inženjera šumarstva i drvne tehnologije, Centrom kompetencija d.o.o. za istraživanje i razvoj i Drvnim klasterom Slavonski hrast, kao partnerima na projektu, provodi projekt

„Razvoj i provedba stručne prakse na studijima Šumarskog fakulteta“ (UP.03.1.1.04.0089)

koji sufinancira Europska unija u sklopu Poziva „Razvoj, unapređenje i provedba stručne prakse u visokom obrazovanju“ iz Europskoga socijalnog fonda (ESF), Operativnoga programa „Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020. Razdoblje provedbe projekta je od 9. ožujka 2020. do 9. ožujka 2023.

Svrha projekta je pružanje podrške povećanju zapošljivosti studenata Fakulteta šumarstva i drvne tehnologije na tržištu rada putem omogućavanja stjecanja praktičnih vještina za rad kroz unapređenje i provedbu stručne prakse. Vama, studentima Fakulteta šumarstva i drvne tehnologije, kroz će projekt omogućiti da tijekom studija steknete praktične vještine i prvo radno iskustvo sudjelovanjem u aktivnostima koje se temelje na rješavanju stvarnih problema u sektoru. 

Kako bismo vama studentima šumarstva, urbanog šumarstva, zaštite prirode i okoliša te drvne tehnologije povećali mogućnost pristupa kvalitetnom učenju kroz rad te uspješnijem povezivanju s tržištem rada, ovim putem pozivamo Vas na sudjelovanje u interaktivnoj radionici na temu UKORIJENI SE U STUDIJ (tips&tricks za lakše studiranje na FŠDT-u) u Zagrebu na Fakultetu šumarstva i drvne tehnologije (mali amfiteatar):

22. 11. 2021., u 15:00 sati

23. 11. 2021., u 10:00 sati

24. 11. 2021., u 10:00 sati

 

Tijekom radionice sudionici će steći dodatne vještine i savjete kako bi jednostavnije savladali nove izazove tijekom studija. Interaktivna radionica objasnit će studentima mogućnosti mentorstva u organizaciji Studentskog zbora Fakulteta šumarstva i drvne tehnologije, steći će vještinu ispravne komunikacije - potrebnu za kvalitetniji pristup Fakultetu i dobivanjem potrebnih informacija. Približit će im se svrha studiranja na Fakultetu šumarstva i drvne tehnologije te će kroz projekt „Razvoj i provedba stručne prakse na Šumarskom fakultetu“ imati prilike vidjeti kako studirati i kasnije izaći spreman za tržište rada.

 

S obzirom na trenutnu situaciju oko COVID-19 sudjelovanje u radionici je moguće na dva načina: 

  1. uživo na Fakultetu šumarstva i drvne tehnologije
  2. i on-line.

Ljubazno Vas sve molimo da se za sudjelovanje prijavite najkasnije do petka 19. 11. 2021. do 16:00 sati i to slanjem ispunjenog obrasca na email: czp@sumfak.hr.

Aktualno

06.02.2024

Bilateralna međusveučilišna razmjena

Sveučilište u Zagrebu objavlilo je natječaj za studentske razmjene u ak. god. 2024./2025. u okviru bilateralne međusveučilišne razmjene.

 

05.02.2024

Započinje natjecanje Europsko stablo 2024. godine

Podržite hrvatskog predstavnika stablo Murve na Skradinskom buku.

24.01.2024

POZIV za studente - program za Noć muzeja 2024. Sveučilište u Zagrebu, SEECEL

Sveučilište u Zagrebu tradicionalno sudjeluje u manifestaciji Noć muzeja predstavljanjem svoje bogate povijesne, kulturne i akademske baštine.

22.01.2024

Natječaj za sudjelovanje u Erasmus+ kombiniranom intenzivnom programu (BIP) u Češkoj

Otvoren je natječaj za prijavu studenata i nastavnika na Erasmus+ kombinirani (blended) intenzivni program (BIP) pod nazivom “Forestry and Forest Bioeconomy in Central Europe” kojeg organizira Czech University of Life Sciences Prague iz Češke Republike. Program će se održati kombinirano tijekom ožujka i travnja 2024. godine. Završni tjedan održat će se od 22. do 26. travnja 2024. godine u Pragu. Rok za prijavu je ponedjeljak, 29. siječnja 2024. do 12 sati.

Poslijediplomski doktorski studij šumarstva i drvne tehnologije