YouTube
Instagram
Facebook
×

"Ukorijeni se u studij"


Poziv studentima Fakulteta šumarstva i drvne tehnologije za sudjelovanje u radionici "Ukorijeni se u studij"

Poštovani i dragi studenti i studentice,

cilj nam je upoznati vas s projektom čiji je nositelj, Fakultet šumarstva i drvne tehnologije Sveučilišta u Zagrebu, u suradnji s Hrvatskom komorom inženjera šumarstva i drvne tehnologije, Centrom kompetencija d.o.o. za istraživanje i razvoj i Drvnim klasterom Slavonski hrast, kao partnerima na projektu, provodi projekt

„Razvoj i provedba stručne prakse na studijima Šumarskog fakulteta“ (UP.03.1.1.04.0089)

koji sufinancira Europska unija u sklopu Poziva „Razvoj, unapređenje i provedba stručne prakse u visokom obrazovanju“ iz Europskoga socijalnog fonda (ESF), Operativnoga programa „Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020. Razdoblje provedbe projekta je od 9. ožujka 2020. do 9. ožujka 2023.

Svrha projekta je pružanje podrške povećanju zapošljivosti studenata Fakulteta šumarstva i drvne tehnologije na tržištu rada putem omogućavanja stjecanja praktičnih vještina za rad kroz unapređenje i provedbu stručne prakse. Vama, studentima Fakulteta šumarstva i drvne tehnologije, kroz će projekt omogućiti da tijekom studija steknete praktične vještine i prvo radno iskustvo sudjelovanjem u aktivnostima koje se temelje na rješavanju stvarnih problema u sektoru. 

Kako bismo vama studentima šumarstva, urbanog šumarstva, zaštite prirode i okoliša te drvne tehnologije povećali mogućnost pristupa kvalitetnom učenju kroz rad te uspješnijem povezivanju s tržištem rada, ovim putem pozivamo Vas na sudjelovanje u interaktivnoj radionici na temu UKORIJENI SE U STUDIJ (tips&tricks za lakše studiranje na FŠDT-u) u Zagrebu na Fakultetu šumarstva i drvne tehnologije (mali amfiteatar):

22. 11. 2021., u 15:00 sati

23. 11. 2021., u 10:00 sati

24. 11. 2021., u 10:00 sati

 

Tijekom radionice sudionici će steći dodatne vještine i savjete kako bi jednostavnije savladali nove izazove tijekom studija. Interaktivna radionica objasnit će studentima mogućnosti mentorstva u organizaciji Studentskog zbora Fakulteta šumarstva i drvne tehnologije, steći će vještinu ispravne komunikacije - potrebnu za kvalitetniji pristup Fakultetu i dobivanjem potrebnih informacija. Približit će im se svrha studiranja na Fakultetu šumarstva i drvne tehnologije te će kroz projekt „Razvoj i provedba stručne prakse na Šumarskom fakultetu“ imati prilike vidjeti kako studirati i kasnije izaći spreman za tržište rada.

 

S obzirom na trenutnu situaciju oko COVID-19 sudjelovanje u radionici je moguće na dva načina: 

  1. uživo na Fakultetu šumarstva i drvne tehnologije
  2. i on-line.

Ljubazno Vas sve molimo da se za sudjelovanje prijavite najkasnije do petka 19. 11. 2021. do 16:00 sati i to slanjem ispunjenog obrasca na email: czp@sumfak.hr.

Aktualno

Poslijediplomski doktorski studij šumarstva i drvne tehnologije