YouTube
Instagram
Facebook
×

"Umreži znanje za struku drvne industrije"


Poziv studentima Fakulteta šumarstva i drvne tehnologije za sudjelovanje u radionici "Umreži znanje za struku drvne industrije"

Poštovani,

nositelj projekta, Fakultet šumarstva i drvne tehnologije Sveučilišta u Zagrebu, u suradnji s Hrvatskom komorom inženjera šumarstva i drvne tehnologije, Centrom kompetencija d.o.o. za istraživanje i razvoj i Drvnim klasterom Slavonski hrast, kao partnerima na projektu, provodi projekt UP.03.1.1.04.0089 „Razvoj i provedba stručne prakse na studijima Fakulteta šumarstva i drvne tehnologije“

koji sufinancira Europska unija u sklopu Poziva „Razvoj, unapređenje i provedba stručne prakse u visokom obrazovanju“ iz Europskoga socijalnog fonda (ESF), Operativnoga programa „Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020. Razdoblje provedbe projekta je od 9. ožujka 2020. do 9. ožujka 2023. godine.

Svrha projekta je pružanje podrške povećanju zapošljivosti studenata Fakulteta šumarstva i drvne tehnologije na tržištu rada putem omogućavanja stjecanja praktičnih vještina za rad kroz unapređenje i provedbu stručne prakse. Projekt će studentima Fakulteta šumarstva i drvne tehnologije, njima 404, omogućiti da tijekom studija steknu praktične vještine i prvo radno iskustvo sudjelovanjem u aktivnostima koje se temelje na rješavanju stvarnih problema u sektoru. 

Kako bismo vama, studentima drvne tehnologije, povećali mogućnost pristupa kvalitetnom učenju kroz rad, te uspješnijem povezivanju s tržištem rada ovim putem Vas pozivamo na sudjelovanje u radionici na temu Umreži znanje za struku drvne industrije u Zagrebu na Fakultetu šumarstva i drvne tehnologije. Radionica za studente prve godine preddiplomskog studija drvne tehnologije odvijat će se u grupama:

GRUPA A: 2. 12. 2020 u vremenu od 13:00 – 14:30 sati, Paviljon VI-A učionica 231

GRUPA B: 3. 12. 2020. u vremenu od 10:15 – 11:45 sati, Mali amfiteatar

 

Tijekom radionice sudionici će steći znanje o studiranju na studiju drvne tehnologije, mogućnostima nakon završenog studija i upoznat će se s osnovnom terminologijom u drvnoj industriji. Kratkom provjerom znanja prije i poslije radionice studenti će upoznati svoje mogućnosti brzine učenja i savladavanja novih pojmova kao i spoznaje o znanju termina u drvnoj industriji. Usto, primjenu znanja će studenti ostvariti u suradnji s nastavnicima Fakulteta šumarstva i drvne tehnologije i kontaktima iz drvne industrije.

 

S obzirom na trenutnu situaciju oko COVID-19 sudjelovanje u radionici je moguće na dva načina: uživo na Fakultetu šumarstva i drvne tehnologije i on-line.

 

U prilogu ovome pozivu pronađite:

-          Program radionice

-          Prijavnicu za sudjelovanje na radionici, u kojoj ćete navesti i na što se odnosi Vaša prijava, a to je  – d) za pomoć pri povezivanju s poslodavcima iz područja  

Ljubazno Vas sve molimo da se za sudjelovanje prijavite najkasnije do utorka 24. 11. 2020. do 12:00 sati, i to slanjem ispunjenog obrasca na email: czp@sumfak.hr.

Aktualno

Poslijediplomski doktorski studij šumarstva i drvne tehnologije