YouTube
Instagram
Facebook
×

Božićna i novogodišnja čestitka Uprave Fakulteta 2021/2022


 

Poštovani studentice i studenti, poštovani zaposlenice i zaposlenici Fakulteta šumarstva i drvne tehnologije Sveučilišta u Zagrebu,

Iako je ova 2021., kao i ona prethodna 2020. godina, bila vrlo i izazovna i nepredvidiva, uspješno smo je, zajedničkim trudom i zalaganjem, međusobnom suradnjom i povjerenjem, priveli kraju. Fakultet je u svojim osnovnim djelatnostima – nastavi, znanosti i stručnom radu, unatoč mnogim izazovima s kojima smo se proteklih dvanaest mjeseci susreli, ostvario vrlo dobre rezultate. Takva postignuća bez sinergije svih studenata, nastavnika i nenastavnog osoblja našega Fakulteta ne bi bila moguća.

Studentice i studenti, hvala vam u ime Uprave Fakulteta i u svoje osobno ime na odličnoj suradnji tijekom ove kalendarske godine. Od srca vam čestitam na postignutim uspjesima u nastavnim i izvannastavnim aktivnostima.

U ime Uprave Fakulteta i u svoje osobno ime hvala i svim zaposlenicama i zaposlenicima Fakulteta šumarstva i drvne tehnologije također na iznimnoj suradnji, na otvorenoj, iskrenoj komunikaciji i na povjerenju koje ste imali i imate u Upravu Fakulteta.

Dragi studentice i studenti, dragi kolegice i kolege nastavnici, drago nenastavno osoblje, vama i vašim najmilijima Uprava Fakulteta šumarstva i drvne tehnologije od srca želi miran, blagoslovljen i čestit Božić te sretnu, veselu, uspješnu i zdravljem ispunjenu novu 2022. godinu.

S poštovanjem, uz srdačan pozdrav i želju da svi ostanemo zdravi,

                                                                                                                                                                                 Dekan

                                                                                                                                                                prof. dr. sc. Tibor Pentek

Aktualno

25.01.2023

Mobilnost na putu do doktorata

Predstavljanje programa mobilnosti za studente poslijediplomskog doktorskog studija Šumarstva i drvne tehnologije

12.01.2023

ERASMUS+ info dan na FŠDT-u

19. siječnja 2023. (četvrtak) u 14:15 h

Učionica 226 IV. paviljon (stara zgrada)

11.01.2023

On-line studentska anketa za zimski semestar akad. god. 2022./2023.

Anonimna studentska anketa - vrednovanje rada nastavnika na našem Fakultetu

18.10.2022

Prijavite se: UNIC-ova škola izrazite raznolikosti – Dostupnost u visokom obrazovanju (Superdiversity School - Accessibility in higher education)

UNIC poziva studente, nastavnike i ostalo sveučilišno osoblje da sudjeluje u Školi izrazite raznolikosti (the UNIC Superdiversity School event). Na trodnevnoj školi raspravljat će se pitanja vezana za dostupnost i prepreke u sustavu visokog obrazovanja.

Poslijediplomski doktorski studij šumarstva i drvne tehnologije