YouTube
Instagram
Facebook
×

Božićna i novogodišnja čestitka Uprave Fakulteta 2021/2022


 

Poštovani studentice i studenti, poštovani zaposlenice i zaposlenici Fakulteta šumarstva i drvne tehnologije Sveučilišta u Zagrebu,

Iako je ova 2021., kao i ona prethodna 2020. godina, bila vrlo i izazovna i nepredvidiva, uspješno smo je, zajedničkim trudom i zalaganjem, međusobnom suradnjom i povjerenjem, priveli kraju. Fakultet je u svojim osnovnim djelatnostima – nastavi, znanosti i stručnom radu, unatoč mnogim izazovima s kojima smo se proteklih dvanaest mjeseci susreli, ostvario vrlo dobre rezultate. Takva postignuća bez sinergije svih studenata, nastavnika i nenastavnog osoblja našega Fakulteta ne bi bila moguća.

Studentice i studenti, hvala vam u ime Uprave Fakulteta i u svoje osobno ime na odličnoj suradnji tijekom ove kalendarske godine. Od srca vam čestitam na postignutim uspjesima u nastavnim i izvannastavnim aktivnostima.

U ime Uprave Fakulteta i u svoje osobno ime hvala i svim zaposlenicama i zaposlenicima Fakulteta šumarstva i drvne tehnologije također na iznimnoj suradnji, na otvorenoj, iskrenoj komunikaciji i na povjerenju koje ste imali i imate u Upravu Fakulteta.

Dragi studentice i studenti, dragi kolegice i kolege nastavnici, drago nenastavno osoblje, vama i vašim najmilijima Uprava Fakulteta šumarstva i drvne tehnologije od srca želi miran, blagoslovljen i čestit Božić te sretnu, veselu, uspješnu i zdravljem ispunjenu novu 2022. godinu.

S poštovanjem, uz srdačan pozdrav i želju da svi ostanemo zdravi,

                                                                                                                                                                                 Dekan

                                                                                                                                                                prof. dr. sc. Tibor Pentek

Aktualno

06.06.2024

FŠDT suorganizator i domaćin 1. seminara šumske pedagogije u Hrvatskoj

Na Fakultetu šumarstva i drvne tehnologije Sveučilišta u Zagrebu održan je 29. svibnja 1. seminar šumske pedagogije u organizaciji Centra za šumsku pedagogiju Silva.Rei iz Zagreba i pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede Republike Hrvatske. Domaćin i suorganizator seminara bio je FŠDT, dok su partneri bili Hrvatska komora inženjera šumarstva i drvne tehnologije i Javna ustanova Park prirode Medvednica.

17.05.2024

Erasmus+ stručna praksa 2024./25.

1. KRUG Natječaja za mobilnost studenata - Erasmus+ stručna praksa, akademska godina 2024./25.

15.05.2024

GREEN2024

 1st Announcement for conference GREEN2024

Poslijediplomski doktorski studij šumarstva i drvne tehnologije