YouTube
Instagram
Facebook
×

Video priča o Najstarijoj Medulinki – hrvatskoj predstavnici na natjecanju Europsko stablo 2021. godine.

Košćela iz Medulina stara 115 stara godina ovogodišnji je sudionik međunarodnog natjecanja Europsko stablo godine, koje naglašava važnost starih stabala u prirodnoj i kulturnoj baštini. Ovim natjecanjem nastoje se pronaći stabla ukorijenjena u život i rad ljudi koja svojom pričom svjedoče o prošlosti i povezanosti s ljudima.

Pozivamo sve da se uključe u glasovanje za Europsko stablo 2021. godine, i do 28. veljače 2021. godine i daju svoj glas Najstarijoj Medulinki putem poveznice: https://treeoftheyear.org/CR. Pobjednika natjecanja saznat ćemo u Briselu, 21. ožujka 2021. godine na Svjetski dan šuma.

Aktualno

14.04.2021

Zoom Webinar "Meet Unipd"

Webinar namjenjen studentima koji su zainteresirani za Erasmus+ studentsku razmjenu na University of Padua, Italija

26.03.2021

Imamo najljepše i najzdravije šume u Europi. Brinemo li se dovoljno o njima?

Fakultet šumarstva i drvne tehnologije u časopisu Universitas

21.03.2021

Na Fakultetu šumarstva i drvne tehnologije održan online stručni skup „Privatne šume u Republici Hrvatskoj – osnovni problemi i buduće gospodarenje s ciljem prilagodbe klimatskim promjenama“.

Povodom Međunarodnog dana šuma, 21. ožujka, Fakultet šumarstva i drvne tehnologije Sveučilišta u Zagrebu, Hrvatski savez udruga privatnih šumovlasnika i Akademija šumarskih znanosti organizirali su online stručni skup „Privatne šume u Republici Hrvatskoj – osnovni problemi i buduće gospodarenje s ciljem prilagodbe klimatskim promjenama“.

Poslijediplomski doktorski studij šumarstva i drvne tehnologije