YouTube
Instagram
Facebook
×

Sajam karijera Hercegbosanske županije 2023. godine


Fakultet šumarstva i drvne tehnologije sudjelovao je na devetom sajmu karijera Hercegbosanske županije u Livnu održanom 17. ožujka 2023. godine. Fakultet šumarstva i drvne tehnologije dugogodišnji je sponzor sajma karijera u organizaciji Zagrebačkog kluba Livanjskih studenata. Ove godine po prvi puta sajam karijera održava se na županijskom nivou.

U Nacionalnom sveučilištu Livno održano je predstavljanje Fakulteta šumarstva i drvne tehnologije pred više od 200 maturanata iz cijele Hercegbosanske županije. Prezentaciju je održao dr.sc. David Janeš, a pozdravni govor držala je dr.sc. Maja Popović (Zavod za šumarske tehnike i tehnologije).

Zatim je održan sajam karijera Hercegbosanske županije u prostorijama Srednje ekonomske škole Livno. Na sajmu je sudjelovalo velik broj fakulteta Sveučilišta u Zagrebu. Odaziv i interes maturanata bio je značajan. Na sajmu karijera uz djelatnike Fakulteta sudjelovali su i studenti iz Livna koji pohađaju prvu godinu prijediplomskog i prvu godinu diplomskog studija Fakulteta šumarstva i drvne tehnologije.

Aktualno

06.06.2024

FŠDT suorganizator i domaćin 1. seminara šumske pedagogije u Hrvatskoj

Na Fakultetu šumarstva i drvne tehnologije Sveučilišta u Zagrebu održan je 29. svibnja 1. seminar šumske pedagogije u organizaciji Centra za šumsku pedagogiju Silva.Rei iz Zagreba i pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede Republike Hrvatske. Domaćin i suorganizator seminara bio je FŠDT, dok su partneri bili Hrvatska komora inženjera šumarstva i drvne tehnologije i Javna ustanova Park prirode Medvednica.

17.05.2024

Erasmus+ stručna praksa 2024./25.

1. KRUG Natječaja za mobilnost studenata - Erasmus+ stručna praksa, akademska godina 2024./25.

15.05.2024

GREEN2024

 1st Announcement for conference GREEN2024

Poslijediplomski doktorski studij šumarstva i drvne tehnologije