YouTube
Instagram
Facebook
×

Poziv na konferenciju Uspjeh u fokusu


 

Hrvatska akademska zajednica Sveučilišta u Zagrebu organizira novu edukativnu konferenciju pod nazivom: “Uspjeh u fokusu“, koja će se održati u srijedu,17. svibnja u dvorani 5 na Ekonomskom fakultetu.

 

Na ovoj konferenciji imat ćete priliku naučiti kako izgraditi uspjeh, kako se profilirati i (p)ostati atraktivan javnosti. Na konferenciji će svoje iskustvo, ali i poneki savjet podijeliti Kristina Kodža, Ivica Kljajić i Hana Hadžiavdagić Tabaković.

 

Prijaiti se možete putem obrasca na poveznici: https://forms.gle/sxyxks2iMsEvgFY79, a sudjelovanje je potpuno besplatno. Po završetku konferencije možete dobiti i certifikat. A konferenciju je moguće pratiti i mrežno, putem livesreama na YouTube kanalu HAZ Studenti.

 

Više informacija o samoj konferenciji možete saznati na našim društvenim mrežama: @haz_unizg.

Aktualno

06.06.2024

FŠDT suorganizator i domaćin 1. seminara šumske pedagogije u Hrvatskoj

Na Fakultetu šumarstva i drvne tehnologije Sveučilišta u Zagrebu održan je 29. svibnja 1. seminar šumske pedagogije u organizaciji Centra za šumsku pedagogiju Silva.Rei iz Zagreba i pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede Republike Hrvatske. Domaćin i suorganizator seminara bio je FŠDT, dok su partneri bili Hrvatska komora inženjera šumarstva i drvne tehnologije i Javna ustanova Park prirode Medvednica.

17.05.2024

Erasmus+ stručna praksa 2024./25.

1. KRUG Natječaja za mobilnost studenata - Erasmus+ stručna praksa, akademska godina 2024./25.

15.05.2024

GREEN2024

 1st Announcement for conference GREEN2024

Poslijediplomski doktorski studij šumarstva i drvne tehnologije