YouTube
Instagram
Facebook
×

Poziv na konferenciju Uspjeh u fokusu


 

Hrvatska akademska zajednica Sveučilišta u Zagrebu organizira novu edukativnu konferenciju pod nazivom: “Uspjeh u fokusu“, koja će se održati u srijedu,17. svibnja u dvorani 5 na Ekonomskom fakultetu.

 

Na ovoj konferenciji imat ćete priliku naučiti kako izgraditi uspjeh, kako se profilirati i (p)ostati atraktivan javnosti. Na konferenciji će svoje iskustvo, ali i poneki savjet podijeliti Kristina Kodža, Ivica Kljajić i Hana Hadžiavdagić Tabaković.

 

Prijaiti se možete putem obrasca na poveznici: https://forms.gle/sxyxks2iMsEvgFY79, a sudjelovanje je potpuno besplatno. Po završetku konferencije možete dobiti i certifikat. A konferenciju je moguće pratiti i mrežno, putem livesreama na YouTube kanalu HAZ Studenti.

 

Više informacija o samoj konferenciji možete saznati na našim društvenim mrežama: @haz_unizg.

Aktualno

25.09.2023

ZAGREB DESIGN WEEK 2023

Studenti i nastavnici s drvnotehnološkog odsjeka Fakulteta šumarstva i drvne tehnologije Sveučilišta u Zagrebu i ove godine sudjeluju na ZGDW - izložbi fakulteta i škola.

25.09.2023

Natječaj za zapošljavanje (25.09.2023)

za prijem izvršitelja (m/ž) u radni odnos viši tehničar :

20.09.2023

Stoljeće visokoškolske terenske nastave studija šumarstva na otoku Rabu

U petak, 15. rujna, u kongresnoj dvorani hotela Imperial Valamar Collection u Rabu s početkom u 11 sati održan je skup kojim se obilježilo 100 godina održavanja visokoškolske terenske nastave studija šumarstva na otoku Rabu.

Poslijediplomski doktorski studij šumarstva i drvne tehnologije