YouTube
Instagram
Facebook
×

Dani otvorenih vrata Fakulteta šumarstva i drvne tehnologije

U petak 24. i u subotu 25. travnja 2020. od 10 do 17 sati na Fakultetu šumarstva i drvne tehnologije Sveučilišta u Zagrebu održati će se Dani otvorenih vrata namijenjeni maturantima te široj zainteresiranoj javnosti.


 

Kroz više od 20 radionica i laboratorija djelatnici i studenti Šumarskoga fakulteta na zanimljiv će način predstaviti posjetiteljima šumarsku i drvnotehnološku struku te znanstveno i stručno djelovanje Fakulteta. U auli žute zgrade (središnje mjesto svih događanja i informacija) bit će predstavljeni studijski programi Fakulteta, studentske aktivnosti i mogućnosti zapošljavanja nakon završetka studija koji se izvode na Šumarskom ili na Drvnotehnološkom odsjeku, a posjetiteljima će biti omogućeno da u predviđenim terminima obiđu predavaonice, laboratorije i radionice gdje će im nastavnici, suradnici i studenti prezentirati određene specifičnosti i odgovarati na pitanja.
Posjetitelji će, između ostaloga, moći saznati jesu li dovoljno jaki da bi bili šumari, što i kako rade biljni forenzičari, što je zapisano u godovima, kako leti bespilotna letjelica...
Potencijalni budući studenti moći će dobiti i druge korisne informacije o terenskoj nastavi, stručnoj praksi, studentskoj razmjeni i mnogim drugim specifičnostima koje Fakultet šumarstva i drvne tehnologije čine jedinstvenim.

Aktualno

Poslijediplomski doktorski studij šumarstva i drvne tehnologije