×

Kreativna radionica „Korak po korak do dobrog dizajna proizvoda“ na sajmu VIROEXPO u Virovitici

Zbog epidemiološke situacije u zemlji i otkazivanja sajma Viroexpo odgađamo kreativnu radionicu koja se trebala održati za vrijeme sajma. O novom terminu radionice obavijestiti ćemo vas naknadno.

Hvala na razumijevanju.

 

 

Kreativna radionica „Korak po korak do dobrog dizajna proizvoda“

Šumarski fakultet i Panonski drvni centar kompetencija (PDCK) zajednički će nastupiti kao sudionici na ovogodišnjem sajmu Viroexpo u Virovitici od 13.-15.3.2020.

Na štandu će biti prezentirati radovi Panonskog drvnog centra kompetencija te radovi studenata drvne tehnologije Šumarskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu. Od slijedeće jeseni stručni studij Drvne tehnologije će se ponovno izvoditi u Virovitici pa vas pozivamo da na štandu potražite dodatne informacije o studiju.
 

Ukoliko nemate dovoljno informacija o ovom studiju ili niste sigurni je li ovo zanimanje za vas pozivamo vas da nam se pridružite na kreativnoj radionici „Korak po korak do dobrog dizajna proizvoda“ kako biste osjetili djelić atmosfere studiranja na Drvnotehnološkom odsjeku Šumarskog fakulteta.

Radionica će se održati tijekom sajma Viroexpo u prostorima Visoke škole za menadžment u turizmu i informatici u Virovitici 13.3.2020. u 12 h. Predviđeno trajanje radionice je 3 sata, a voditeljica je docentica Danijela Domljan, magistra dizajna. Radionicu organiziramo kako bismo vas uveli u svijet drva, ali i pomogli sudionicima nagradnog natječaja „Osmisli svoj idealan radni kutak“ da naprave čim bolje kreacije. Očekujte rad u malim grupama i puno kreativnog razmišljanja.

Teme radionice su:

  • Načela dobrog dizajna – odabir boja, tekstura i materijala
  • Primjeri dobrih rješenja – inspiracija za kreativno razmišljanje i dobar dizajn
  • Kreiranje vlastitog rješenja uz stručno vodstvo
  • Prezentacija i analiza predloženih rješenja
  • Upute za predaju odabranog rješenja na nagradni natječaj


Klikni za prijavu!

Za dodatne informacije o radionicama javite se na kkorov@sumfak.hr

Aktualno

20.05.2020

Stručna praksa Erasmus+

Objavljen 1. krug Natječaja za mobilnost studenata u svrhu stručne prakse Erasmus+ (KA103) za akademsku godinu 2020./21.

15.05.2020

On-line studentska anketa za ljetni semestar akad. god. 2019./2020.

Anonimna studentska anketa - vrednovanje rada nastavnika na našem Fakultetu

17.03.2020

Tijekom sljedeće tri godine studenti Šumarskog fakulteta sudjelovat će u projektu stručne prakse

U ponedjeljak, 9. ožujka 2020. godine u Ministarstvu znanosti i obrazovanja održana je svečanost uručivanja ugovora o dodjeli bespovratnih gotovo 100 milijuna kuna za unaprjeđenje kvalitete stručne prakse hrvatskih studenata.

04.03.2020

Osmisli svoj idealan radni kutak

Pozivamo svu djecu osnovnih škola i srednjoškolce da se prijave na naš likovni natječaj „Osmisli svoj idealan radni kutak“!

04.03.2020

Tri zaposlenice nenastavnog osoblja krenule na tečaj

Tri osobe zaposlene u studentskoj referadi Šumarskog fakulteta 4. veljače 2020. započele su s pohađanjem poluidnidivudalnog tečaja engleskog jezika u trajanju od jednog semestra. 

Poslijediplomski doktorski studij šumarstva i drvne tehnologije