YouTube
Instagram
Facebook
×

Kreativna radionica „Korak po korak do dobrog dizajna proizvoda“ na sajmu VIROEXPO u Virovitici

Zbog epidemiološke situacije u zemlji i otkazivanja sajma Viroexpo odgađamo kreativnu radionicu koja se trebala održati za vrijeme sajma. O novom terminu radionice obavijestiti ćemo vas naknadno.

Hvala na razumijevanju.

 


 

Kreativna radionica „Korak po korak do dobrog dizajna proizvoda“

Fakultet šumarstva i drvne tehnologije i Panonski drvni centar kompetencija (PDCK) zajednički će nastupiti kao sudionici na ovogodišnjem sajmu Viroexpo u Virovitici od 13.-15.3.2020.

Na štandu će biti prezentirati radovi Panonskog drvnog centra kompetencija te radovi studenata drvne tehnologije Fakulteta šumarstva i drvne tehnologije Sveučilišta u Zagrebu. Od slijedeće jeseni stručni studij Drvne tehnologije će se ponovno izvoditi u Virovitici pa vas pozivamo da na štandu potražite dodatne informacije o studiju.
 

Ukoliko nemate dovoljno informacija o ovom studiju ili niste sigurni je li ovo zanimanje za vas pozivamo vas da nam se pridružite na kreativnoj radionici „Korak po korak do dobrog dizajna proizvoda“ kako biste osjetili djelić atmosfere studiranja na Drvnotehnološkom odsjeku Fakulteta šumarstva i drvne tehnologije.

Radionica će se održati tijekom sajma Viroexpo u prostorima Visoke škole za menadžment u turizmu i informatici u Virovitici 13.3.2020. u 12 h. Predviđeno trajanje radionice je 3 sata, a voditeljica je docentica Danijela Domljan, magistra dizajna. Radionicu organiziramo kako bismo vas uveli u svijet drva, ali i pomogli sudionicima nagradnog natječaja „Osmisli svoj idealan radni kutak“ da naprave čim bolje kreacije. Očekujte rad u malim grupama i puno kreativnog razmišljanja.

Teme radionice su:

  • Načela dobrog dizajna – odabir boja, tekstura i materijala
  • Primjeri dobrih rješenja – inspiracija za kreativno razmišljanje i dobar dizajn
  • Kreiranje vlastitog rješenja uz stručno vodstvo
  • Prezentacija i analiza predloženih rješenja
  • Upute za predaju odabranog rješenja na nagradni natječaj


Klikni za prijavu!

Za dodatne informacije o radionicama javite se na kkorov@sumfak.hr

Aktualno

06.06.2024

FŠDT suorganizator i domaćin 1. seminara šumske pedagogije u Hrvatskoj

Na Fakultetu šumarstva i drvne tehnologije Sveučilišta u Zagrebu održan je 29. svibnja 1. seminar šumske pedagogije u organizaciji Centra za šumsku pedagogiju Silva.Rei iz Zagreba i pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede Republike Hrvatske. Domaćin i suorganizator seminara bio je FŠDT, dok su partneri bili Hrvatska komora inženjera šumarstva i drvne tehnologije i Javna ustanova Park prirode Medvednica.

17.05.2024

Erasmus+ stručna praksa 2024./25.

1. KRUG Natječaja za mobilnost studenata - Erasmus+ stručna praksa, akademska godina 2024./25.

15.05.2024

GREEN2024

 1st Announcement for conference GREEN2024

14.05.2024

On-line studentska anketa za ljetni semestar akad. god. 2023./2024.

Anonimna studentska anketa - vrednovanje rada nastavnika na našem Fakultetu

Poslijediplomski doktorski studij šumarstva i drvne tehnologije