×

Osmisli svoj idealan radni kutak

Pozivamo svu djecu osnovnih škola i srednjoškolce da se prijave na naš likovni natječaj „Osmisli svoj idealan radni kutak“!

Osmisli svoj idealan radni kutak

 

NAPOMENA! Zbog nemogućnosti održavanja kreativne radionice „Korak po korak do dobrog dizajna proizvoda“ pripremili smo upute koje vam mogu pomoći pri osmišljavanju idealnog radnog kutka. U uputama se nalaze primjeri koji će vas potaknuti na razmišljanje, pitanja o kojima možete raspravljati s ukućanima i prijateljima te skice kakve bi i sami mogli načiniti. Podsjećamo da je rok za predaju vaših kreacija 10.6.2020.

UPUTE MOŽETE SKINUTI OVDJE

 

Sve što trebate je osmisliti svoj idealan radni kutak (može se raditi o stolu i stolici, ladičaru, ormaru za knjige i slično), napraviti što detaljniji nacrt (mjere, materijal) te se prijaviti do 10.06.2020. putem prijave na našoj web stranici!
 

Zatim ćemo 10.7.2020. odabrati po jednog dobitnika za svaku kategoriju:
- 1 dobitnik u dobnoj skupini: djeca osnovnih škola
- 1 dobitnik u dobnoj skupini: srednjoškolci
 

Glavna nagrada u svakoj kategoriji će biti ostvarenje izabranog poslanog dizajna u obliku proizvoda. Natječaj organiziramo u suradnji sa Zagrebačkim velesajmom, a dva najbolja prijavljena rada će biti izložena na štandu Šumarskog fakulteta na Ambienti 2020.!
 

Detaljnu konstrukcijsku i tehnološku razradu nagrađenih ideja odraditi će studenti i nastavnici drvne tehnologije Šumarskog fakulteta.
 

PRIJAVU za kreativni natječaj možete preuzeti OVDJE
PRAVILA kreativnog natječaja možete preuzeti OVDJE

Aktualno

Poslijediplomski doktorski studij šumarstva i drvne tehnologije