YouTube
Instagram
Facebook
×

Državno natjecanje učenika strukovnih škola - WorldSkills Croatia 2022.


                                                                             Državno natjecanje učenika strukovnih škola - WorldSkills Croatia 2022.

 

 

Državno natjecanje učenika srednjih šumarskih škola održano je od 10. do 12. svibnja. 2022. godine u okviru državnog natjecanja učenika strukovnih škola WorldSkills Croatia 2022. Sudjelovalo je ukupno osam srednjih škola: Drvodjeljska škola Zagreb, Poljoprivredno šumarska škola Vinkovci, Srednja škola Ivana Trnskoga Hrvatska Kostajnica, Srednja škola Josipa Kozarca Đurđenovac, Srednja škola Matije Antuna Reljkovića Slavonski Brod, Srednja škola Otočac, Šumarska i drvodjeljska škola Karlovac i Tehnička škola Virovitica.

Na temelju dugogodišnje uspješne suradnje, i ove se godine Fakultet šumarstva i drvne tehnologije aktivno uključio u pripremu i provedbu natjecanja u cjelini I – Šumarsko oko koja je održana na NPŠO Zagreb u šumi Dotrščina. Nastavnici Fakulteta sudjelovali su u pripremi uzoraka za determinaciju, odabiru stabala i postavljanju natjecateljske staze.

Prva tri mjesta u cjelini I - Šumarsko oko osvojili su:

  1. Zlatko Zagorac – Drvodjeljska škola Zagreb,
  2. Danijel Vukić – Srednja škola Josipa Kozarca Đurđenovac i
  3. Karlo Koledić – Srednja škola Matije Antuna Reljkovića Slavonski Brod

 

Aktualno

20.09.2023

Stoljeće visokoškolske terenske nastave studija šumarstva na otoku Rabu

U petak, 15. rujna, u kongresnoj dvorani hotela Imperial Valamar Collection u Rabu s početkom u 11 sati održan je skup kojim se obilježilo 100 godina održavanja visokoškolske terenske nastave studija šumarstva na otoku Rabu.

04.09.2023

Studentski projekt - MODIV-PPMED-2023

Monitoring urbanih populacija divljači u Parku prirode Medvednica s posebnim naglaskom na parnoprstaše, svinju divlju (Sus scrofa L.) i srnu običnu (Capreolus capreolus L.)

Poslijediplomski doktorski studij šumarstva i drvne tehnologije