YouTube
Instagram
Facebook
×

Kreativna radionica „Korak po korak do dobrog dizajna proizvoda“ na sajmu VIROEXPO u Virovitici

Zbog epidemiološke situacije u zemlji i otkazivanja sajma Viroexpo odgađamo kreativnu radionicu koja se trebala održati za vrijeme sajma. O novom terminu radionice obavijestiti ćemo vas naknadno.

Hvala na razumijevanju.

 


 

Kreativna radionica „Korak po korak do dobrog dizajna proizvoda“

Fakultet šumarstva i drvne tehnologije i Panonski drvni centar kompetencija (PDCK) zajednički će nastupiti kao sudionici na ovogodišnjem sajmu Viroexpo u Virovitici od 13.-15.3.2020.

Na štandu će biti prezentirati radovi Panonskog drvnog centra kompetencija te radovi studenata drvne tehnologije Fakulteta šumarstva i drvne tehnologije Sveučilišta u Zagrebu. Od slijedeće jeseni stručni studij Drvne tehnologije će se ponovno izvoditi u Virovitici pa vas pozivamo da na štandu potražite dodatne informacije o studiju.
 

Ukoliko nemate dovoljno informacija o ovom studiju ili niste sigurni je li ovo zanimanje za vas pozivamo vas da nam se pridružite na kreativnoj radionici „Korak po korak do dobrog dizajna proizvoda“ kako biste osjetili djelić atmosfere studiranja na Drvnotehnološkom odsjeku Fakulteta šumarstva i drvne tehnologije.

Radionica će se održati tijekom sajma Viroexpo u prostorima Visoke škole za menadžment u turizmu i informatici u Virovitici 13.3.2020. u 12 h. Predviđeno trajanje radionice je 3 sata, a voditeljica je docentica Danijela Domljan, magistra dizajna. Radionicu organiziramo kako bismo vas uveli u svijet drva, ali i pomogli sudionicima nagradnog natječaja „Osmisli svoj idealan radni kutak“ da naprave čim bolje kreacije. Očekujte rad u malim grupama i puno kreativnog razmišljanja.

Teme radionice su:

  • Načela dobrog dizajna – odabir boja, tekstura i materijala
  • Primjeri dobrih rješenja – inspiracija za kreativno razmišljanje i dobar dizajn
  • Kreiranje vlastitog rješenja uz stručno vodstvo
  • Prezentacija i analiza predloženih rješenja
  • Upute za predaju odabranog rješenja na nagradni natječaj


Klikni za prijavu!

Za dodatne informacije o radionicama javite se na kkorov@sumfak.hr

Aktualno

Poslijediplomski doktorski studij šumarstva i drvne tehnologije