×

Osmisli svoj idealan radni kutak

Pozivamo svu djecu osnovnih škola i srednjoškolce da se prijave na naš likovni natječaj „Osmisli svoj idealan radni kutak“!

Osmisli svoj idealan radni kutak

 

NAPOMENA! Zbog nemogućnosti održavanja kreativne radionice „Korak po korak do dobrog dizajna proizvoda“ pripremili smo upute koje vam mogu pomoći pri osmišljavanju idealnog radnog kutka. U uputama se nalaze primjeri koji će vas potaknuti na razmišljanje, pitanja o kojima možete raspravljati s ukućanima i prijateljima te skice kakve bi i sami mogli načiniti. Podsjećamo da je rok za predaju vaših kreacija 10.6.2020.

UPUTE MOŽETE SKINUTI OVDJE

 

Sve što trebate je osmisliti svoj idealan radni kutak (može se raditi o stolu i stolici, ladičaru, ormaru za knjige i slično), napraviti što detaljniji nacrt (mjere, materijal) te se prijaviti do 10.06.2020. putem prijave na našoj web stranici!
 

Zatim ćemo 10.7.2020. odabrati po jednog dobitnika za svaku kategoriju:
- 1 dobitnik u dobnoj skupini: djeca osnovnih škola
- 1 dobitnik u dobnoj skupini: srednjoškolci
 

Glavna nagrada u svakoj kategoriji će biti ostvarenje izabranog poslanog dizajna u obliku proizvoda. Natječaj organiziramo u suradnji sa Zagrebačkim velesajmom, a dva najbolja prijavljena rada će biti izložena na štandu Šumarskog fakulteta na Ambienti 2020.!
 

Detaljnu konstrukcijsku i tehnološku razradu nagrađenih ideja odraditi će studenti i nastavnici drvne tehnologije Šumarskog fakulteta.
 

PRIJAVU za kreativni natječaj možete preuzeti OVDJE
PRAVILA kreativnog natječaja možete preuzeti OVDJE

Aktualno

20.05.2020

Stručna praksa Erasmus+

Objavljen 1. krug Natječaja za mobilnost studenata u svrhu stručne prakse Erasmus+ (KA103) za akademsku godinu 2020./21.

15.05.2020

On-line studentska anketa za ljetni semestar akad. god. 2019./2020.

Anonimna studentska anketa - vrednovanje rada nastavnika na našem Fakultetu

17.03.2020

Tijekom sljedeće tri godine studenti Šumarskog fakulteta sudjelovat će u projektu stručne prakse

U ponedjeljak, 9. ožujka 2020. godine u Ministarstvu znanosti i obrazovanja održana je svečanost uručivanja ugovora o dodjeli bespovratnih gotovo 100 milijuna kuna za unaprjeđenje kvalitete stručne prakse hrvatskih studenata.

04.03.2020

Osmisli svoj idealan radni kutak

Pozivamo svu djecu osnovnih škola i srednjoškolce da se prijave na naš likovni natječaj „Osmisli svoj idealan radni kutak“!

04.03.2020

Tri zaposlenice nenastavnog osoblja krenule na tečaj

Tri osobe zaposlene u studentskoj referadi Šumarskog fakulteta 4. veljače 2020. započele su s pohađanjem poluidnidivudalnog tečaja engleskog jezika u trajanju od jednog semestra. 

Poslijediplomski doktorski studij šumarstva i drvne tehnologije