YouTube
Instagram
Facebook
×

45. godišnja konferencija Europske skupine za javnu upravu (EGPA)


Fakultet šumarstva i drvne tehnologije u svojim je prostorijama, od 5. do 8. rujna 2023. godine, ugostio 45. godišnju konferenciju Europske skupine za javnu upravu (EGPA). Konferencija je organizirana u suradnji s Pravnim fakultetom Sveučilišta u Zagrebu i drugim partnerima. Glavna tema ovogodišnje konferencije je “Upravljanje Europskom unijom kroz oluje višestrukih kriza: uloga javne uprave”, a među govornicima su bili ministri Ivan Malenica i Marko Primorac te sam premijer RH Andrej Plenković.

 

EGPA konferencija godišnja je znanstvena konferencija koja okuplja europske i svjetske profesore, znanstvenike, mlade istraživače i praktičare u području javne uprave, a održava se okviru Međunarodnog instituta za upravne znanosti.

 

foto IPIK Bitunjac

 

Aktualno

25.09.2023

ZAGREB DESIGN WEEK 2023

Studenti i nastavnici s drvnotehnološkog odsjeka Fakulteta šumarstva i drvne tehnologije Sveučilišta u Zagrebu i ove godine sudjeluju na ZGDW - izložbi fakulteta i škola.

25.09.2023

Natječaj za zapošljavanje (25.09.2023)

za prijem izvršitelja (m/ž) u radni odnos viši tehničar :

20.09.2023

Stoljeće visokoškolske terenske nastave studija šumarstva na otoku Rabu

U petak, 15. rujna, u kongresnoj dvorani hotela Imperial Valamar Collection u Rabu s početkom u 11 sati održan je skup kojim se obilježilo 100 godina održavanja visokoškolske terenske nastave studija šumarstva na otoku Rabu.

Poslijediplomski doktorski studij šumarstva i drvne tehnologije