YouTube
Instagram
Facebook
×

Javni natječaj za oblikovanje vizualnog identiteta Fakulteta šumarstva i drvne tehnologije


Fakultet šumarstva i drvne tehnologije raspisuje, a Hrvatsko dizajnersko društvo provodi javni natječaj za oblikovanje vizualnog identiteta Fakulteta šumarstva i drvne tehnologije u Zagrebu. Pozivamo zainteresirane dizajnere da preuzmu natječajnu dokumentaciju i prisustvuju virtualnom informativnom sastanku u petak 21.5.2021. u 14 sati. Ukupni nagradni fond je 40.000 kn, a rok za primanje natječajnih radova je 30. lipnja 2021. do 17 sati.

Natječajna dokumentacija:

Fakultet šumarstva i drvne tehnologije_uvjeti.pdf

Fakultet šumarstva i drvne tehnologije_zadatak.pdf

Fakultet šumarstva i drvne tehnologije_prijavnica.doc

 

Iz projektnog zadatka natječaja

Fakultet šumarstva i drvne tehnologije, kao jedan od najstarijih fakulteta u sastavu Sveučilišta u Zagrebu, prošle je godine obilježio iznimnu obljetnicu, 120 godina kontinuiranog izvođenja visokog obrazovanja u polju šumarstva, podržanog znanstvenoistraživačkim radom zavidne razine, stručnim aktivnostima i transferom tehnologije usmjerenim na dobrobit i prosperitet šumarske i drvnotehnološke struke.

Opširnije

Aktualno

06.06.2024

FŠDT suorganizator i domaćin 1. seminara šumske pedagogije u Hrvatskoj

Na Fakultetu šumarstva i drvne tehnologije Sveučilišta u Zagrebu održan je 29. svibnja 1. seminar šumske pedagogije u organizaciji Centra za šumsku pedagogiju Silva.Rei iz Zagreba i pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede Republike Hrvatske. Domaćin i suorganizator seminara bio je FŠDT, dok su partneri bili Hrvatska komora inženjera šumarstva i drvne tehnologije i Javna ustanova Park prirode Medvednica.

17.05.2024

Erasmus+ stručna praksa 2024./25.

1. KRUG Natječaja za mobilnost studenata - Erasmus+ stručna praksa, akademska godina 2024./25.

15.05.2024

GREEN2024

 1st Announcement for conference GREEN2024

Poslijediplomski doktorski studij šumarstva i drvne tehnologije