YouTube
Instagram
Facebook
×

Verica Ormuš

Administrativna referentica

Lokacija: paviljon IV, 1. kat, soba 139

Telefon kućni: +385 01 2352 487

E-mail: vormus@sumfak.hr


Jezik komuniciranja: hrvatski, engleski


Radno iskustvo

2001 – sada: Sveučilište u Zagrebu, Fakultet šumarstva i drvne tehnologije

 

Životopis

Vera Ormuš, rođena je 18. 04. 1963. godine u Zagrebu. Srednje obrazovanje stekla je u Centru za upravu i pravosuđe, gdje je maturirala 1982. godine te stekla stručno zvanje upravni referent. Od 02. 11. 2001. godine zasniva radni odnos na Sveučilištu Zagrebu Fakultetu šumarstva i drvne tehnologije na radnom mjestu poslovne tajnice Zavoda za istraživanja u drvnoj industriji te poslovne tajnice znanstveno-stručnog časopisa Drvna industrija. Donošenjem novog Statuta te nove sistematizacije, 2005. godine postaje administrativni referent u Zavodu za znanost o drvu. Od 2008. godine obnaša dužnost administrativnog referenta i na Zavodu za tehnologije materijala. Do sada je bila administrativno-tehnička suradnica više međunarodnih znanstvenih konferencija i stručnih skupova, s kojih su izdani zbornici radova u čijoj pripremi za objavu je također sudjelovala. Također je članica Organizacijskog odbora fitosanitarnih edukacijskih seminara prvog stupnja i drugog stupnja, vezanih za ISPM 15. Krajem 2006. godine postaje stalna članica trajnog stručnog projekta Ustrojstvo i primjena fitosanitarnog sustava ISPM 15 u području drvenog materijala za pakiranje u međunarodnom prometu.  

 

Stručni seminari

  • 2013: Mini akademija za voditelje ureda, tajnice i administrativne djelatnike, Poslovni savjetnik – Akademija (Diploma)
  • 2013: 5. Nacionalna konferencija tajnica, voditelja ureda i administrativnih djelatnika, Centar za management i savjetovanje d.o.o., Zagreb (Potvrda o sudjelovanju)
  • 2012: 4. Nacionalna konferencija tajnica, voditelja ureda i administrativnih djelatnika, Centar za management i savjetovanje d.o.o., Zagreb (Diploma o sudjelovanju)
  • 2011: 3. Nacionalna konferencija tajnica, voditelja ureda i administrativnih djelatnika, Centar za management i savjetovanje d.o.o., Zagreb (Diploma o sudjelovanju)
  • 2010: 2. Nacionalni skup poslovnih tajnica i administrativnih djelatnika, FILAKS, Zagreb (Uvjerenje o uspješnom završetku)
  • 2010: 2. Nacionalna konferencija tajnica, voditelja ureda i administrativnih djelatnika, Centar za management i savjetovanje d.o.o., Zagreb (Diploma o sudjelovanju)
     
Aktualno

Poslijediplomski doktorski studij šumarstva i drvne tehnologije