YouTube
Instagram
Facebook
×

DAN DOKTORATA BIOTEHNIČKOG PODRUČJA 2020.


U velikom amfiteataru Fakulteta šumarstva i drvne tehnologije 16. listopada 2020. održan je Dan doktorata  biotehničkog područja u organizaciji Agronomskog fakulteta, Prehrambeno-biotehnološkog fakulteta i Fakulteta šumarstva i drvne tehnologije  Sveučilišta u Zagrebu. S obzirom na epidemiološku situaciju, događanje je bilo moguće pratiti i virtualno.

Ciljevi ovog događanja bili su predstaviti ostvarene istraživačke rezultate studenata doktorskih studija i istraživanja doktorskih radova koji su u tijeku, steći uvid u raznolikost znanstvenoga rada biotehničkog područja, razmjeniti iskustava između studenata doktorskih studija biotehničkog područja i popularizirati doktorske studije sastavnica biotehničkog područja.

Priznanje za najbolju prezentaciju rezultata istraživanja na Danu doktorata uručeno je studentu poslijediplomskog doktorskog studija Poljoprivredene znanosti,  Martinu Jaguniću, mag. ing. agr., a za najbolji poster Ivni Poljanec mag. ing. s Prehrambeno-biotehnološkog fakulteta.

Aktualno

06.06.2024

FŠDT suorganizator i domaćin 1. seminara šumske pedagogije u Hrvatskoj

Na Fakultetu šumarstva i drvne tehnologije Sveučilišta u Zagrebu održan je 29. svibnja 1. seminar šumske pedagogije u organizaciji Centra za šumsku pedagogiju Silva.Rei iz Zagreba i pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede Republike Hrvatske. Domaćin i suorganizator seminara bio je FŠDT, dok su partneri bili Hrvatska komora inženjera šumarstva i drvne tehnologije i Javna ustanova Park prirode Medvednica.

17.05.2024

Erasmus+ stručna praksa 2024./25.

1. KRUG Natječaja za mobilnost studenata - Erasmus+ stručna praksa, akademska godina 2024./25.

Poslijediplomski doktorski studij šumarstva i drvne tehnologije