×

Stručni studiji

Od akademske godine 2020./21. Stručni studij izvodimo na dvije lokacije izvan Zagreba, i to u Virovitici i Vinkovcima kako bi studenti stekli čim više praktičnih znanja tijekom vremena studiranja.

  • Posebnost studija u Virovitici jest da se praktična nastava izvodi u suradnji s Panonskim drvnim centrom kompetencija http://pdck.hr/, a stručna praksa obavlja kod lokalnih poslodavaca.
  • Studij u Vinkovcima izvodimo u suradnji s Centrom kompetencija http://cekom.hr/ i lokalnim poslodavcima kod kojih će studenti obavljati praktičnu nastavu i stručnu praksu.

Studij mogu upisati pristupnici koji su završili četverogodišnju srednju školu i položili državnu maturu iz obaveznih predmeta ili koji su završili četverogodišnju srednju školu prije 2010. godine i nemaju položenu državnu maturu. Upute za prijave pristupnicima koji su završili srednju školu prije 2010

Studij traje 3 godine odnosno 6 semestara, a njime se stječe 180 ECTS bodova. Studenti upisuju 27 obaveznih predmeta, završni rad, a iz ponude izbornih po dva izborna predmeta u 5. i 6. semestru.

Akademski naziv po završetku studija: Stručni prvostupnik/prvostupnica (baccalaureus/baccalaurea) inženjer/inženjerka drvne tehnologije.

Aktualno

Poslijediplomski doktorski studij šumarstva i drvne tehnologije